Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Şarkışla ilçesinde telefon direğinde mahsur kaldığı düşünülen kedinin itfaiyenin gelmesiyle çıktığı yerden kendiliğinden inmesi izleyenleri gülümsetti.

        Şarkışla ilçesi Esentepe Mahallesi Karabağ Sokak'ta bulunan telefon direğinin tepesinde kediyi gören vatandaşlar, mahsur kaldığını düşünerek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Vatandaşlar aynı zamanda bu anları cep telefonuyla görüntüledi. İhbar üzerine kediyi kurtarmak için olay yerine gelen Şarkışla Belediyesi itfaiye ekipleri, merdiven yardımıyla kediyi kurtarmak için harekete geçti. Direkte mahsur kaldığı düşünülen kedi, itfaiye ekiplerinin kendine yaklaşmasıyla direkten indi. Kedinin hareketi, görüntüyü çeken vatandaşları ve itfaiye ekiplerini gülümsetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler