Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde 2020 yılı yatırım programı kapsamında hayata geçirilen projelere toplam 11 milyon 339 bin TL yatırım yapıldı.

        Sivas İl Özel İdaresi 2020 yılı yatırım programı dâhilinde Koyulhisar ilçesinde önemli çalışmaları hayata geçirdi. İlçede Özel İdare ve KÖYDES programları kapsamında 14.6 kilometre yolda birinci kat asfalt çalışması, 37.6 kilometre yolda ikinci kat asfalt çalışması ve 23.9 kilometre yolda onarım ile stabilize çalışması yürütülürken 4 adet menfezin yapımı da gerçekleştirildi. Yatırım programı kapsamında Koyulhisar ilçesinde 2 bin 3 yüz metre kare kilitli parke taşı, 5 adet içme suyu projesi ve 50 hektar tarımsal sulama projesi gerçekleştirildi.

        İlçeye Emniyet Müdürlüğü binası yapıldı

        Öte yandan, Koyulhisar ilçesinde 1 öğretmenevi yapımı,1 emniyet müdürlüğü hizmet binası yapımı, Koyulhisar konak onarımı, 2 adet okul onarımı hayata geçirildi. 2020 yılında Koyulhisar ilçesinde kırsal alt yapıya 4 milyon 550 bin TL, Sivas İl Özel İdaresi tarafından yürütülen onarım çalışmaları ile yeni okulların yapımına ise 11 milyon 339 bin TL olmak üzere ilçeye toplam 15 milyon 949 bin TL harcama yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler