Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadriye GÜLSOY/SİVAS, (DHA) SİVAS'ın Gürün ilçesine bağlı Bahçeiçi köyü muhtarı Arif Koca, köy içerisinde yollarda oluşan kar birikintilerini kendi traktörünü kullanarak açıyor.

        Gürün ilçesine 11 kilometre mesafede bulanan Bahçeiçi köyünde, kar yağışı sonrası kapanan yol Özel İdare ekiplerince açıldı. Ancak iş makinelerinin giremediği köyün içindeki dar yolları köy muhtarı Arif Koca, traktörünün arkasına taktığı küreme bıçağı ile açarak ulaşımın rahatlamasını sağladı.

        Her zaman köy halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirten Koca, "Bu yıl kar yağışı çok oldu. İlçemiz Özel İdare ekipleri ana yolları açtılar sağ olsunlar. Köyümüzün sokaklarına greyder sığmadığı için, Özel İdaremize ve Kaymakamlığımıza katkı sağlamak için ben de kendi imkânlarımla ara yolları, iş makinelerinin giremediği yolları traktörle açmaya çalışıyorum" dedi.DHA-Genel Türkiye-Sivas / Gürün Kadriye GÜLSOY

        2021-02-02 13:01:16

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler