Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)SİVAS'ta merkeze bağlı Kolluca köyünde samanlıkta çıkan bitişiğindeki eve sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

        Merkeze bağlı Kolluca köyünde Mustafa Yeğener'e ait evin yakınında bulunan samanlıkta öğle saatlerinde yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın, kısa sürede büyüyerek bitişikteki eve sıçradı. İhbar üzerine köye sevk edilen Sivas Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında samanlık ve ev zarar gördü.

        Köylülerden Hüseyin Erşan, "Ne olduğu belli değil. Geldiğimizde yanıyordu. Hortumlarla müdahale etmeye çalıştık ama yetersiz kaldı. İtfaiye gelene kadar çatı yandı" dedi. DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas Hüsnü Ümit AVCI

        2021-04-20 15:32:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler