Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay yönetimindeki DG Sivasspor’un çıkışı devam ediyor. Gaziantep FK'yı 10 yenen kırmızıbeyazlı ekip, Avrupa kupalarına katılma yolunda iddialı bir konuma geldi.

        Sivasspor, Süper Lig’de mevcut en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda bulunuyor. Son 16 lig maçında kaybetmeyen Sivasspor, puanını 58 yaptı ve ligin bitmesine 3 hafta kalan 5. sıraya kadar yükseldi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi mücadelesi veren Sivas temsilcisi, ayrıca korona virüs vakaları nedeniyle eksik kadrolarla mücadele etmek zorunda kalmıştı.

        14. sıradan 5. sıraya yükseldi

        Ligde son olarak 31 Ocak 2021’de deplasmanda Alanyaspor’a 31 mağlup olan Sivasspor, bu sonucun ardından 14. sırada kalmıştı. Rıza Çalımbay’ın ekibi, 24 puanla düşme hattında daha yakın konumdayken, 16 hafta sonunda Avrupa kupaları iddiasına sahip noktaya geldi.

        Sivasspor, ikinci yarı patlama yaptı

        Sivasspor, ligin ikinci yarısında adeta patlama yaptı. İkinci devrede oynadığı 17 maçta sadece Alanyaspor’a kaybeden kırmızıbeyazlılar, bu süreçte 34 puan toplayarak önemli bir çıkışa imza attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler