Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, sol bek oyuncuları Halil İbrahim Mızrap ve Samet Acar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

        2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yeşilbeyazlı kulüp iki futbolcuyu daha kadrosuna kattı.

        Sivas Belediyespor, ilk olarak daha önce birçok kulüpte oynamış ve son olarak Darıca Gençlerbirliği formasını giyen 1996 doğumlu tecrübeli sol bek oyuncusu Samet Acar ile sözleşme imzaladı. Yeşilbeyazlı kulüp daha sonra Beşiktaş altyapısında yetişmiş ve son olarak da 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Halil İbrahim Mızrap’ı kadrosuna kattı.

        Her iki futbolcu için Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza törenine 2. Başkan Taner Karabal, Asbaşkanlar Fatih Arkan, Erol Yıldız, Bekir Çam ve futbolcular Samet Acar ile Halil İbrahim Mızrap katıldı. Halil İbrahim Mızrap ve Samet Acar 2 yıllık sözleşmeye imza attılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler