Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavşakta bulunan Türk bayrağı figürlü levhanın yıldız kısmında bulunan kuş yuvası görenlerin dikkatini çekiyor.

        Sivas Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Kılavuz Mahallesi'nde bulunan bir kavşağa AyYıldız figürlü tabela yaptı. 8 metre yüksekliğinde ki AyYıldızlı levha vatandaşların büyük beğenisi toplamıştı. AyYıldız figürünün yıldız kısmına bir kuş yuva yaptı. Bayrak figürünün içerisindeki yuva tabela kadar dikkat çekti. Vatandaşlar kuşun yuvasını bayrak içerisinde yapmasının anlamlı olduğunu ifade ettiler.

        “O da bayrağımızı sevmiş’’

        Zeyno Kuruçay isimli vatandaş kuşunda bayrağımızı sevdiğini dile getirip, "Ağaçlara yapmıyorlar ay yıldızın üzerine yapıyorlar. Ağaç bulamadılar galiba kuşlarda denk geldikleri yere yuva yapmaya başladı. Görüntüsü ilginç AyYıldız olduğu için başka yere yapmamışlar gelmiş oraya yapmışlar demek ki o da Türkiye’yi seviyor. Ağaca yapmamış o da bayrağımızı sevmiş o yüzden bayrağın üzerine yapmış” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler