Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS, (DHA)SİVAS'ta mezuniyet fotoğrafı çektirdikten sonra içinde bulundukları otomobilin aydınlatma direğine çarptığı, 1 kişinin öldüğü kazada yaralanan 4 lise öğrencisi hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu oldu. 

        29 Haziran günü kente 5 kilometre mesafedeki Paşabahçe Mesire Alanı yolu üzerinde meydana gelen kazada mezuniyet fotoğrafı çektirmek için mesire alanına giden Şehit Cemalettin Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencisi bir grup, dönüş yolunda kaza geçirdi. Semih Talha Demirkıran (18) yönetimindeki 58 FV 268 plakalı otomobilin virajı alamayarak aydınlatma direğine çarptığı kazada Oğuzhan Şahin hayatını kaybetti. Talihsiz genç dün toprağa verildi. Aynı kazada sürücü ile birlikte yaralanan ve hastanelerde tedaviye alınan öğrenciler Sultan Bulut (17), Umeyir Mustafa Kandır (17) ve Emir Kaya (17) tedavilerinin ardından taburcu edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas Hüsnü Ümit AVCI

        2021-07-01 19:40:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler