Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hüsnü Ümit AVCIArife Defne ARSLAN/SİVAS, (DHA)SİVAS'ta kurbanlıklar, kesim yerlerinde traktör arkalarına bağlanan vinçler kullanılarak kesildi. Kesim sırasında hayvan darbeleri ve bıçakla çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasaplar ise hastanelere akın etti.

        Kentte yaşayanlar, bayram namazının kılınmasının ardından hayvanlarını kesmek için belediyenin belirlediği kesim yerlerine geçti. Kurbanlıklar, traktör arkalarına bağlanan vinçler ile kaldırılarak kesildi. Bazıları ise kurbanlıklarını yere yatırabilmek için büyük mücadele verdi. Uzmanların uyarılarına rağmen kesim yerlerinde çocukların sayısının çok olması da dikkat çekti. Kesim sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan kişiler ise hastanelere akın etti. Numune Hastanesi ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giden acemi kasaplar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.DHA-Genel Türkiye-Sivas Hüsnü Ümit Avcı-Arife Defne ARSLAN

        2021-07-20 11:13:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler