Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'CUMHUR İTTİFAKI OLARAK, DİMDİK DURARAK DÜŞMAN ÇATLATIYORUZ'

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Sivas Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve 343 milyon liralık 13 tesisin temel atma programına katıldı. Programa ayrıca Sivas Valisi Salih Ayhan, AK Parti milletvekilleri İsmet Yılmaz, Mehmet Habip Soluk, Semiha Ekinci, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çevre illerden gelen belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

        Burada konuşan Özhaseki AK Parti'nin yaptığı projeleri muhalefetin istemediğini ve takıntılı ifadelerle eleştiri yaptıklarını belirterek, "Biz bunlara bakmayacağız. Kulağımızı tıkayıp doğru bildiğimiz işi yapacağız. Tabi ki muhalefet konuşacak, bildiğini söyleyecek ve eleştirecek. Eğer söylediklerinde doğrular varsa bunları alıp ders çıkarmak bizim birinci işimizdir. Eğer değilse takıntılı bir ifadeyle 'ne yaparsanız kötü' diye eleştirirlerse, her şeye karşı bir mantıkla devam ediyorlarsa on paraya bile almayacaksınız, ciddiye bile almayıp doğru bildiğinizi yapacaksınız. Allah hizmet edenlerden, güzel iş yapanlardan, taş üstüne taş koyanlardan razı olsun. Biz de gece gündüz demeden koşturup gayret ediyoruz. Bugün de bu ülkenin tehditlerine karşı Cumhur İttifakı olarak ayakta dimdik durarak düşman çatlatıyoruz. Bu konuda hizmet etmeye de devam ediyoruz" dedi. DHA-Politika Türkiye-Sivas Hüsnü Ümit AVCI

        2021-07-30 21:43:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler