Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS, (DHA) Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in ilk haftasında pazartesi günü evinde oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

        UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü ön eleme turunda Gürcistan temsilcisi Dinamo Batum'u uzatmalara giden maçta saf dışı bırakarak play-off turuna yükselen Sivasspor, rotayı lige çevirdi. Süper Lig'de yeni sezonun ilk hafta maçında sahasında Konyaspor ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor bugün yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına başladı.

        Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde basına kapalı olarak saat 11.00'de başlayan antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Kırmızı-Beyazlılar son bölümde ise 3 grup halinde yarım saha çift kale maç yaptı. Sivasspor yarın yapacağı antrenman ile mücadelenin hazırlıklarını tamamlayacak. Demir Grup Sivasspor ile Konyaspor 19 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'te Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        -Antrenman görüntüleriDHA-Spor Türkiye-Sivas Eraydın AYTEKİN

        2021-08-14 15:02:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler