Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayşe Mine EĞÜZ/SİVAS, (DHA)SİVAS'ta, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin şarampole devrildiği kazada aynı aileden 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 17.00 sıralarında Kayseri Caddesi üzerinde meydana geldi. Osman Demir yönetimindeki 25 DS 741 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada ters dönen otomobilde sürücü ile birlikte aynı aileden Ayşe Nur (10), Hanım (50), Hakkı, Nursena ve Şükriye Demir (81) yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Numune ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Şükriye Demir´in hayatı tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas Ayşe Mine EĞÜZ

        2021-09-04 18:43:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler