Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas’ta tanınmamak için yüzünü bezle örterek manava giren hırsız sadaka kutusunu çaldı, o anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi Kemal İbni Humam Caddesi üzerinde bulunan bir manavda meydana geldi. Tanınmamak için yüzünü bezle saran hırsız sabaha karşı 3 sıralarında manava girerek kasaya yöneldi. Kasaya yönelen hırsız eline gelen ilk şey olan sadaka kutusunu çalarak cebe indirdi. Daha sonra kasanın altında bulunan yaklaşık 200 lira bozuk parayı alarak iş yerinde bir süre gezindi. Çalacak başka bir şey bulamayan hırsız olay yerinden ayrıldı. Sabah saatlerinde iş yerini açmaya gelen iş yeri sahibi sadaka kutusunun ve paraların olmadığını fark etti. Kamera kayıtlarını inceleyen iş yeri sahibi soyulduğunu anlayınca polis ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Şahsın hırsızlık yaptığı o anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler