Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanı: Ferhat ölecek mi? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı

        Ekrana gelen 6. bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölüm fragmanını bekleyen izleyiciler için bekleyiş sona erdi. Yeni bölümde neler yaşanacağını araştıran izleyiciler için Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlan fragmanda Ferhat vuruluyor, Aslı'yı büyük bir tehlike bekliyor! İşte Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı ve detaylar.

        SİYAH BEYAZ AŞK 7. BÖLÜM 2. FRAGMANI: FERHAT ÖLECEK Mİ?

        Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın paylaştığı Siyah Beyaz Aşk, geçtiğimiz Pazartesi akşamı izleyicisiyle 6. bölümüyle buluştu. Yayınlanan bölümün hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için de bekleyişe başladı. İnternet üzerinde “Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı” aramasını yapan izleyiciler, yeni bölümde neler yaşanacağını öğrenmek üzere yeni bölüm fragmanını bekliyordu. İzleyicilerin büyük merakla beklediği Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

        REKLAM

        Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanıKanal D tarafından yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ferhat'ın vurulduğu görülüyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm fragmanı;

        Öte yandan Siyah Beyaz Aşk 7. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Dizinin yayınlanan 7. bölüm 2. fragmanında vurulan Ferhat hastanede yoğun bakımda tedavi görüyor.

        Namık Emirhan'dan intikam almak için kolları sıvayan Şahin Cigal, adamlarına Ferhat'ın öldürülmesi emrini verir. Aslı'nın da canlı olarak kendisine getirilmesini emreden Şahin Cigal'ın adamları, Ferhat'ı vururlar. Ferhat ile kaçmaya çalışırken, Ferhat'ın ölümle yüz yüze gelmesi Aslı'da şok etkisi yaratır. Ferhat ölümle pençeleşirken, Aslı büyük bir çaresizlik yaşar.

        SİYAH BEYAZ AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

        Ferhat'ın peşindeki adamlar, Aslı'nın endişelenmesine sebep olur. Ferhat, Aslı'nın da güvenliği için bir dağ evinin doğru yer olacağını düşünür.

        REKLAM

        Fakat Ferhat'ın peşindekiler, o gizli yeri bularak saldırı düzenler. Aslı, tek başına saldırganlarla mücadele ederken; Ferhat ona yardım edebilecek mi?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ