Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sofia Richie ile Scott Disick tatilde
        1

        Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen Sofia Richie-Scott Disick aşkı tam gaz devam ediyor.

        2

        ABD'li magazin yıldızı Kourtney Kardashian'ın eski sevgilisi ve çocuklarının babası Scott Disick ile Kardashian/Jenner Ailesi'nin yakın dostu Sofia Richie, Miami'de dudak dudağa yakalanmıştı.

        3

        Şu sıralar Meksika'da tatil yapan ünlü çift, birbirlerinden hiç ayrılmıyor ve sık sık romantik görüntüler veriyor.

        4

        'Keeping Up With The Kardashians' programında "Seks bağımlısıyım" itirafında bulunan Kardashian ailesinin eski damadı Scott Disick ile yeni sevgilisi, önceki gün denizin içinde öpüşürken objektiflere takıldı.

        5

        LIONEL RICHIE KONUŞTU: KORKUYORUM
        Ünlü şarkıcı Lionel Richie, kızı Sofia Richie'nin seks bağımlısı olduğunu açıklayan Scott Disick ile ilişkisinin kendisini "ölesiye korkuttuğunu" söyledi.

        6

        Şu sıralar ABD'de yayınlanan American Idol adlı yarışmanın seçici kurulunda yer alan 68 yaşındaki Richie, küçük kızı Sofia Richie ile 34 yaşındaki Scott Disick'in ilişkisine sıcak bakmıyor.

        7

        Richie, US Weekly muhabirinin kendisine yönelttiği kızı Sofia'nın ilişkisine dair soruya "Şaka mı yapıyorsunuz, ölesiye korkuyorum. Şok geçirdim mi? Tabii ki, ben bir babayım" diye yanıt verdi.

        8

        Lionel Richie'nin kızı Sofia ile Kardashian ailesinden Kourtney ile uzun yıllardır sürdürdüğü ilişkisinden üç çocuk sahibi olan Disick, bu yazdan beri birlikte.

        9

        İkili geçtiğimiz ayın son günlerine kadar ilişkilerini hep inkar etti.