Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: 20 milyon liralık vurgun iddiasına kelepçe! - Haberler

        Tire'de terzilik yapan Mustafa B., çevresindeki iş adamlarından para alarak incir ihracatı işinde kullanacağını söyledi.

        DHA'nın haberine göre, Mustafa B., para verenlere, kısa sürede yüksek gelir sözü verdi. Önce bu yöntemle para verenlere kazanç dağıtarak güven kazanan Mustafa B., tekrar para istediğinde vatandaşların kazanç beklentisi daha da yükseldi.

        Mustafa B., bu sefer de vatandaşlardan daha yüksek miktarda paralar toplamaya başladı. Yüksek gelir beklentisinde olan ve yüksek miktarlarda para veren aralarında Tireli iş adamlarının da bulunduğu bazı kişiler, son birkaç gündür Mustafa B.'ye ulaşamayınca olay ortaya çıktı.

        REKLAM

        MUHTAR ADAYI OLMUŞTU

        Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran bir grup mağdur, kendilerini dolandırdığı gerekçesiyle Mustafa B.'den şikayetçi oldu. Mustafa B.'nin ise topladığı paralarla birlikte ailesini de alarak ortadan kaybolduğu öğrenildi. M.B.’nin yaklaşık 100 kişiden 20 milyon lirayı bulan miktarda para topladığı ileri sürüldü. Polis, Mustafa B.'nin yerinin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. Bu arada milyonlarca lirayla ortadan kaybolan terzi Mustafa B.’nin, önceki dönemlerde ikamet ettiği İpekçiler Mahallesi'nden muhtar adayı olduğu fakat seçimi kazanamadığı belirtildi.

        BALIKESİR'DE YAKALANDI

        Gelen şikayetler üzerine harekete geçen polisin her yerde aradığı Mustafa B.'nin Balıkesir'de olduğu belirlendi. Bunun üzerine bu sabah harekete geçen polis Mustafa B.'yi bugün sabah saatlerinde ailesiyle kaldığı evde yakaladı. Mustafa B.'nin oğlu Fatih B.'de gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba-oğul, Tire'ye getirildi. Polisteki ilk ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Kaçmadım ve kimseyi dolandırmadım" dediği öğrenilen Mustafa B. ile oğlu Fatih B., adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ