Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da korkunç olay! Hırsız eltiler yakalandı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'ndeki semt pazarında alışveriş yapan 8 kadına ait 1000 lira ile 5 cep telefonu yankesicilik yöntemiyle çalındı.

        POLİS PAZARDA ŞÜPHELİLERİ ARAŞTIRDI

        AA'da yer alan son dakika haberine göre ihbarlar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, pazara giderek şüphelileri araştırdı.

        TELEFON VE PARA ÜZERLERİNDEN ÇIKTI

        Ekipler, olayın şüphelisi iki kadını aynı yöntemle hırsızlık yapmaya çalışırken fark edip yakaladı. Çalınan cep telefonlarından 4'ü ile 1000 lira, zanlılar Aynur G. (21) ile eltisi Ayşegül G.'nin (22) üzerinden çıktı.

        REKLAM

        HER İKİSİ DE TUTUKLANDI

        Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

        5 AYLIK HAMİLE, 36 SUÇ KAYDI

        Son dakika haberine göre şüphelilerden Aynur G.'nin 5 aylık hamile olduğu ve emniyette 36 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

        Öte yandan, Aynur G, benzer suçlardan 2019 yılında girdiği cezaevinden kaçmış, yaklaşık bir yıl sonra Adana'da üç kadının cep telefonları ile bir miktar parasının çaldığı iddiasıyla yakalanmıştı.

        Yakalandığında da iki aylık hamile olan Aynur G., tutuklanmıştı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ