Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA | Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 14 Mart 2022

        Son dakika haberleri... Adıyaman, deprem ile sallandı! AFAD verilerine göre, Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde saat 15.38'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin 7.06 km derinlikte gerçekleştiğini bildirdi.

        SON DAKİKA... ADIYAMAN'DA DEPREM!

        Kandilli Rasathanesi de Adıyaman depremine ilişkin son dakika notu geçti. Kandilli, depremin merkez üssünün Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi olduğunu duyururken büyüklüğünü 4.4 olarak paylaştı. Kandilli, depremin 5 km derinlikte gerçekleştiğini de aktardı.

        REKLAM

        ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

        Adıyaman'da gerçekleşen deprem, Çelikhan ve diğer ilçelerde hissedilirken çevre illerde de kısa süreli bir paniğe neden oldu. AFAD verilerine göre, Adıyaman depremi Malatya, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Elazığ gibi yakın illerden de hissedildi.

        VALİ AÇIKLAMADA BULUNDU

        Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, deprem sonrasında tarama ve hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü, şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir can veya mal kaybı bilgisinin olmadığını söyledi.

        SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ