Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Antalya'da büyük yangın! Göz gözü görmüyor

        Edinilen bilgiye göre, Antalya Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir plastik ve ambalaj fabrikasında henüz nedeni belli olmayan şekilde yağın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

        YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

        Çıkan dumanların gökyüzünü kapladığı yangına müdahale edilmeye başlandı. Antalya Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri ve Orman Bölge Müdürlüğüne ait 1 helikopter ile 1 uçağın müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı.

        Antalya Valisi Karaloğlu, "Yangın kontrol altında, soğutma çalışmaları yapılıyor. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma yok. Maddi kaybımız büyük. Makilik alana da sıçradı yangın." dedi.

        REKLAM

        "OSB TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK YANGIN"

        Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yangının 19 bin metrekarelik alanda devam ettiğini söyledi. Bu yangının OSB tarihinde gördüğü en büyük yangın olduğunu kaydeden Ali Bahar, "Yangının çıkış nedenini bilmiyoruz. Can kaybı yok, yaralı yok. Yanan fabrika, Antalya'nın en köklü firmalarından. Yangına hem havadan hem karadan müdahale edildi. Kısmen fabrikada çökme var" dedi.

        YANGINI İZLERKEN KAZA OLDU

        Diğer yandan Kuzey Çevreyolu'nda bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarına park ederek yangını izledi. Bu sırada bir beton mikseri park halindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada yaralanan olmazken, otomobilde hasar meydana geldi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ