Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Günün vahşet haberi! Bir baba eşi ve kızını boğarak öldürdü

        Arnavutköy'de su tesisatı işiyle uğraşan Mehdin E., kendisini bıçakla yaraladıktan sonra eşi Nurşen E. ve 2 yaşındaki kızı Ecrin E.'yi elleriyle boğarak öldürdü.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgilere göre, Arnavutköy İmrahor Mahallesindeki evlerinde 2 yaşındaki kızı Ecrin E. ve 19 yaşındaki eşi Nurşen E. ile yaşayan Mehdin E. psikolojik bunalıma girdi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğunu ailesine anlatarak yardım isteyen Mehdin E. aile büyüklerinden beklediği desteği görmedi. 2 gün boyunca uyuyamayan Mehdin E., gece intihar etmeye karar verdi. Jiletle sol göğsünün altını kesen Mehdin E., bıçakla kesiği biraz daha derinleştirdi. Cep telefonu şarj kablosu ile kendisini boğmaya da çalışan Mehdin E. bıçak yarasıyla öleceğini düşünerek, karısı ve çocuğunu da öldürme kararı aldı. Mehdin E., önce yatakta 2 yaşındaki kızı ile birlikte uyuyan eşi Nurşen E.yi, daha sonra da kızı Ecrin'i aynı şekilde boğarak öldürdü.

        Mehdin E.'nin sabah saat 06.00 sıralarında ambulansı arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve kızın öldüğünü, Mehdin E.'nin de yaralarının yüzeysel olduğunu görünce polisi aradı. Anne ve kızın cesetleri Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Mehdin E. de aynı hastanede tedavi altına alındı. Mehdin E. yüzeysel yaralarına dikiş atılmasının ardından gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerde, 3 adet kanlı bıçak, 3 adet kanlı jilet ve 1 adet kanlı tığ incelenmek üzere el konuldu.

        SUÇ KAYDI

        Gözaltına alınan Mehdin E.'nin, 6 kardeşiyle birlikte su tesisatı işiyle uğraştığı, ailesine ait 3 katlı binada kendisine ait dairede yaşadığı öğrenildi. Mehdin E.'nin halasının torunu olan eşi Nurşen E. ile 3 yıl önce evlendiği, herhangi bir psikolojik raporunun olmadığı tespit edildi. Mehdin E.'nin kasten yaralama, çocuğun kaçırılması, hırsızlık ve uyuşturucu bulundurma suçlarından poliste kaydının olduğu belirlendi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ