Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa FACİA! Son dakika haberi: Beton mikseri otomobilin üzerine devrildi, 4 kişi yaşamını yitirdi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kaza, saat 11.30 sıralarında Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Erol Yılmaz yönetimindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesiyle devrilip, karşı şeride geçti.

        DHA'nın haberine göre beton mikseri, karşı şeritte Mehmet Ali Korkmaz'ın kullandığı seyir halindeki 16 APK 709 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz sıkıştı.

        İhbarla kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Ali Korkmaz ile oğlu Mustafa Efe Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

        REKLAM
        Hayatını kaybeden Mustafa Efe (9) ve Semih Korkmaz (13) ile ağır yaralanan Elif Hüma Korkmaz (4)
        Hayatını kaybeden Mustafa Efe (9) ve Semih Korkmaz (13) ile ağır yaralanan Elif Hüma Korkmaz (4)

        DİĞER OĞLU DA HASTANEDE ÖLDÜ

        Kazada sürücü Korkmaz'ın diğer oğlu Semih, kızı Elif Hüma, eşi Fatma Korkmaz ile Erol Yılmaz yaralandı.

        Hayatını kaybeden Mehmet Ali Korkmaz
        Hayatını kaybeden Mehmet Ali Korkmaz

        İlk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Semih Korkmaz ile Erol Yılmaz, hastanede hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre Erol Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Krizin kaza öncesi ya da sonrası olduğuna dair rapor, otopsiyle netleşecek. Öte yandan Elif Hüma'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, Fatma Korkmaz'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

        SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

        Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kontrolden çıkan beton mikserinin, karşı şeride geçerek üzerine devrildiği otomobilde hayatını kaybeden Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Mustafa Efe ve Semih Korkmaz'ın cenazeleri Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesinde yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Orhaneli ilçesine bağlı kırsal Karıncalı Mahallesi'ne gelitirildi. Baba ve 2 oğlu için ikindi vakti düzenlenen cenaze törenine Mehmet Ali Korkmaz'ın babası Mustafa Korkmaz, ağabeyleri Halil ve İbrahim Korkmaz'ın yanı sıra Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt ve mahalle sakinleri katıldı. Kazada oğlu ve iki torununu kaybeden Mustafa Korkmaz'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

        Belediye Başkanı Aykurt, büyük acı yaşadıklarını belirterek, "Bursa merkezde gerçekleşen ilçe sakinlerimizden Karıncalı Mahallemizden 3 cana mal oldu. Rabbim geride kalanlara sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle kazalar göstermesin. Başımız sağ olsun" dedi. Kılınan cenaze namazının ardından baba ve 2 oğlu, Karıncalı Mahalle Mezarlığında gözyaşları ile toprağa verildi.

        TATİLE GİDİYORLARDI

        Korkmaz ailesinin Balıkesir'in Avşa adasına tatil için yola çıktığı, kısa süre sonra kazaya karıştıkları öğrenildi

        *Haberin görseli DHA tarafından servis edilmiştir

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ