Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Beykoz Kundura fabrikasında yangın! Üsküdar ve Kadıköy'den itfaiye takviyesi

        Beykoz Yalıköy'de bulunan tarihi kundura fabrikasında büyük yangın çıktı. Yangın nedeniyle çıkan dumanlar geniş bir alanı kaplarken, olay yerine çok sayıda itfaiye yönlendirildi. Bölgeden ara ara patlama sesleri de duyuldu.

        Harita

        Tarihi kundura fabrikası dizi ve film setlerinin uğrak yerleri arasında yer alıyor. Birçok dizi ve film kundura fabrikasında kurulan setlerde çekiliyor. Düğün, nişan ve benzeri özel gün fotoğrafları da bu fabrikada çekiliyordu.Beykoz kundura fabrikası 1999 yılında faaliyetini durdurmuştu.

        "DİZİ ÇEKİMİ SEZON FİNALLERİ NEDENİYLE YOKTU"

        Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "Yangın sırasında çekim yapılmıyordu. Dizilerin sezon finali yapması dolayısıyla çekim yapılmıyordu. Aslında orada bir çekim izni yok. Yangın ahşap malzemelerden dolayı çıktı. İlk bilgiler bu. Beykoz itfaiyesinin gücü buna yeterli. Can kaybı ve yaralanma yok. Yangın tamamen kontrol altına alındı" dedi.

        Kundura fabrikasının hemen yanında ormanlık bir alan da bulunuyor.İtfaiye ekipleri Beykoz, Kavacık ve Çavuşbaşı'ndan sevk edildi. Bölge ilçeler olan Üsküdar ve Kadıköy'den de takviye itfaiye ekipleri olay yerine çağrıldı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ