Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Dehşet saçtılar! Haberler peş peşe geldi... Geriye 2 poşet portakal kaldı

        Çekmeköy'deBediha B. isimli kadın çalıştığı pizzacıda kocası tarafından av tüfeğiyle vuruldu.

        Olay Çekmeköy'de Şile yolundaki bir pizzacıda saat 14.30 sıralarında yaşandı. 42 yaşındaki Bediha B. çalıştığı pizzacıda silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis elinde av tüfeği bulunan saldırgan Salih G.'yi gözaltına aldı. Yaralı Bediha B. ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan saldırgan polis merkezine götürüldü. Hırsızlık suçundan aranması bulunduğu belirtilen Salih G.'nin yaklaşık 3 yıldır Bediha B. ile imam nikahıyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

        REKLAM

        EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRÜLDÜ

        Şişli'de Leyla K. tartıştığı eşi Ali K. tarafından boğazına aldığı bıçak darbeleriyle sokak ortasında öldürüldü. Cinayeti gerçekleştiren Ali K. ise olayın ardından polise teslim oldu.

        DHA'nın haberine göre olay Şişli 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi, Eser sokakta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eşi Leyla K. ile sokak üzerinde karşılaşan Ali K. ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ali K. yanında getirdiği bıçakla eşine saldırdı. Boğazına aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan kadın, çevredeki vatandaşların yardımıyla Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Leyla K.'dan ise geriye aldığı iki poşet portakal kaldı.

        POLİSE TESLİM OLDU

        Eşini öldüren Ali K. ise olayın ardından emniyete giderek polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ