Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Anayasa Son dakika! Cinayet şüphelileri kamera görüntülerini yok etmiş!

        Olay, 10 Ekim’de saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bir eğlence merkezinin yaklaşık 3 kilometre ilerisinde M.C.A. isimli şahsın kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından silahla öldürüldüğü ihbarı üzerine adrese Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi.

        GÜVENLİK KAMERASINA AİT HARD DİSKİ SÖKMÜŞLER

        Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri, gece kulübünde yaptıkları araştırmalarda güvenlik kamerasına ait hard diskin yok edildiğini tespit etti.

        Bunun üzerine iz takip köpekleriyle işletme ve çevresi ile olay mahallinde geniş çaplı aramalarda bulunan ekipler, hard diski ve olayda kullanılan bir silah ile kanlı tişört buldu. Ayrıca olayda kullanılan bir diğer silah ise şüphelilerden birisine ait aracın stepne bölgesinde saklanmış halde bulundu.

        Delillerin incelenmesinin ardından 9 şüpheli, Menderes Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından 9 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 6 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ