Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Son dakika: Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne Abdullah Yasir Şahin atandı - İş-Yaşam Haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü'ne, Abdullah Yasir Şahin getirildi.

        HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI İLE ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI'NDA ATAMALAR

        Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı.

        Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı müdürlüklere ilişkin yayımlanan atama kararlarına göre, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğü'ne Yasemin Girici, Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü'ne Ömer Karademir, Muhasebat Genel Müdürlüğü'ne Serkan Yüceer, Risk Analizi Genel Müdürlüğü'ne Fatih Mehmet Bal, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na Kemalettin Işık ve Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Ali Köse atandı.

        İHA'nın haberine göre; Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda açık bulunan Başkan Yardımcılığına ise Ramazan Güngör getirildi.

        *Haberin görseli AA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ