Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Duruşma sonrası yaşandı! Tekerlekli sandalyeden kurşun yağdırdı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son dakika... Korkunç olay Antalya'da yaşandı. Kentte bir özel hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Güllü Akman (25), 2020 yılında internetten tanıştığı Onur Duygulu (25) ile 1,5 aylık arkadaşlığın ardından 17 Ekim 2020 tarihinde nikah kıyarak evlendi.

        HAMİLE İKEN EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜ

        DHA'nın haberine göre, çiftten Onur Duygulu sürekli alkol almaya ve Güllü Akman'a şiddet uygulamaya başladı. 7 aylık hamileyken de şiddet gören Güllü Akman, 15 Haziran 2021 tarihinde eşi tarafından evden atıldı.

        BOŞANMA DAVASI AÇTI

        Karnı burnunda Muratpaşa ilçesinde yaşayan ailesinin yanına sığınan genç kadın, bir daha geri dönmedi. Onur Duygulu, zaman zaman gelip eve dönmesi için Akman'ı ikna etmeye çalıştı ancak boşanma davası açıldı.

        REKLAM

        Mahkeme, 17 Kasım 2021 tarihinde çiftin boşanmasına karar verdi. Onur Duygulu, 30 Ocak'ta Akman'ın ailesiyle birlikte yaşadığı Muratpaşa ilçesindeki eve saat 06.00'da geldi. Kapıyı açan Güllü Akman'ın önce ellerini tutup ardından pompalı tüfeği başına dayayan Onur Duygulu, genç kadını ve ailesini öldürmekle tehdit etti.

        Güllü Akman'ın kapıyı kapatmak istemesi üzerine Onur Duygulu, pompalı tüfekle ateş ederek Akman'ı sağ kol ve omuz bölgesinden yaraladı. Sesleri duyarak dışarı çıkan babası Süleyman Akman ise silahla peşinden gittiği eski damadı Onur Duygulu'yu ateş ederek yaraladı. Vücuduna saplanan saçmalar nedeniyle ağır yaralanan genç kadın, götürüldüğü hastanede, koldan uzanan sinirlerin koptuğunun belirlenmesi üzerine 5 ameliyat geçirdi. Gözaltına alınan Onur Duygulu ise serbest bırakıldı.

        'DAYANILMAZ ACILAR YAŞADIM'

        Sinir kopması nedeniyle sağ bileğini hareket ettiremeyen ve parmaklarıyla birlikte kolunda his kaybı başlayan 1 çocuk annesi Güllü Akman, geçen hafta DHA'ya yaptığı açıklamada, "Dayanılmaz acılar yaşadım. Sağ bileğim tamamen çalışmıyor. Kolumda his kaybı da başladı. Yeniden hareket ettirebilmem için kopan sinirlerin dikilmesi gerekiyor. 100 bin lira istediler. Gücümüz önceki 5 ameliyatın 70 bin liralık masrafını dahi karşılayamadı. Babam senetle tüm borcu üzerine aldı. Son ameliyatı da olup iyileşerek kızıma sarılmak istiyorum. Lütfen yardım edin" diye seslendi.

        AMELİYAT YERİNE ADLİYEYE GELİP SALDIRDI

        Bugün saat 10.30 sıralarında ise Antalya Adliyesi'nde eski eşi Güllü Akman'ı pompalı tüfekle yaralayan Onur Duygulu hakim karşısına çıktı. Yaralama davasının görüldüğü Antalya Adliyesi'nden çıkışta Duygulu, tekerlekli sandalyesinden çıkardığı tabanca ile baba Süleyman Akman, Güllü Akman ve kardeşleri Bilal Akman (23) ile Kübra Akman'ın üzerine ateş etti.

        Olayda Güllü Akman'ın kardeşi Bilal Akman bacağından vuruldu. Silah seslerinin ardından adliyede görevli polis ekipleri cadde üzerinde Onur Duygulu ile kendisine tabancayı verdiği iddia edilen arkadaşı Ramazan A.'yı gözaltına aldı.

        BABA İSYAN ETTİ

        Kanlar içinde kalan Bilal Akman, 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Akman'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, sinir krizi geçiren Kübra Akman ile Güllü Akman sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilerek polis merkezinde ifade verdi. Yaşananlar nedeniyle şok yaşayan baba Süleyman Akman, "Bu adam kızımı yaraladığı için davadan çıkıyoruz. Üstümüze kurşun yağdırıyor. Bizi öldürecek diyorum. Kendimizi nasıl koruyacağız. Ne yapacağız" diye konuştu.

        Diğer yandan eski kayınpederi tarafından vurulduktan sonra hastanede kolu ve bacağından tedavi gören ve bugün ameliyat olması için gün verilen Onur Duygulu'nun ameliyat olmak yerine adliyeye giderek saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

        REKLAM

        HASTANEDE 'BENİ TEHDİT ETTİLER' DEMİŞTİ

        Adliye çıkışı tabancayla kurşun yağdırmadan 14 saat önce, tedavi gördüğü Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde DHA'ya açıklama yapan Onur Duygulu, "Biz eski eşimle internet üzerinden tanıştık ve evlendik. Sıfır ev, eşya ve araba aldım. Evimize geçtik ve bana saygısı olmadı. Bana sürekli 'Ben aileme hesap vermemişim bu yaşa kadar, sana mı hesap vereceğim? Ev ve araba alarak benim üzerime yap' diyordu. Ben de yapmayınca 7 aylık hamileyken evden çıkıp gitti" demişti.

        Eski eşi doğum yapacağı sırada hastaneye gidip 3-4 gün ilgilendiğini belirten Onur Duygulu, doğum sonrasında ise çocuğunun kendisine gösterilmediğini iddia ederek, "Hastaneden çıktıktan sonra çocuğumu köye kaçırdılar. Hiçbir şekilde göstermediler. Babası ve erkek kardeşi beni tehdit etti. Ben de savcılığa giderek şikayetçi oldum. 'Çocuğum nasıl?' diye aradığımda bana 'Gel çocuğunla ilgilen' dediler. Ben de kalkıp evlerine gittim, kalabalıklardı ardından eski karım Güllü ile ikimizi kapıdan dışarı attılar. Babası balkondan yan tarafa çıktı, ben de tüfekle orada olduğunu gördüm. Bana ateş edeceğim derken, kızı Güllü'yü vurdu. Ben 2 adım geri uzaklaşınca bu sefer benim bacağıma sıktı. Ben de o esnada merdivenden iyi kötü aşağı indim ve yere yattım. Bu esnada eski karım Güllü'nün erkek kardeşi Bilal Akman, gelerek tüfeği koluma dayayarak koluma sıktı. Taşladıkları otomobilime bindim. Orada bayılmışım. Gözümü hastanede açtım" demişti.

        Onur Duygulu, tüfekle ateş edilmesinin ardından kolunun tutmadığını ve platin takıldığını da söylemişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ