Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA! Fenerbahçe'nin yeni transferi Andre Ayew, İstanbul'da! - Fenerbahçe Haberleri

        Swansea City'den 1 yıllık satın alma opsiyonuyla kiraladığı 28 yaşındaki Ganalı futbolcu Andre Ayew, özel uçak ile İstanbul'a geldi.

        Avusturya'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen 28 yaşındaki Ganalı futbolcuyu, Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli karşıladı.

        Ayew, basın mensuplarına açıklama yapmadan havalimanından ayrıldı.

        YOLCULUKTA TWITTER TRAFİĞİ

        Ganalı futbolcunun transferine ilk yorum, Galatasaray'ın Fransız santrforu Bafetimbi Gomis'ten geldi. Ayew'le daha önce Swansea City'de birlikte forma giyen Gomis,Andre Ayew'i etiketleyerek bir mesaj paylaştı ve "Yaşamın güzel olduğu, dünyanın en güzel ülkelerinden birine hoş geldin." ifadelerini kullandı. Eski takım arkadaşına esprili sözlerle seslenen sarı-kırmızılı oyuncu, "Yanlış gitme. Florya'da buluşalım, Böylece daha az trafik görürsün." değerlendirmesinde bulundu.

        REKLAM

        HEM AYEW HEM DE FENERBAHÇE'DEN YANIT

        Andre Ayew, Gomis'in paylaşımına "Teşekkürler kardeşim. Doğru adrese giderken, bu güzel şehri görmek için trafiğin avantajlarından faydalanacağım." ifadelerini kullanarak yanıt verdi.

        Fransız yıldıza bir cevap da Fenerbahçe'nin resmi hesabından geldi. Sarı-lacivertlilerin hesabından yapılan paylaşımda "Seni 'doğru adreste' bekliyoruz Ayew, heyecanlıyız." ifadeleri yer aldı.

        Bafetimbi Gomis,Andre Ayew'e şu ifadelerle yanıt verdi:

        "O zaman rakip olacağız. Sana iyi şanslar. Ben endişelenmiyorum, Süper Lig, senin seviyendeki oyuncularla daha da güçlenecek. Sahada görüşmek üzere."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ