Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Benfica ile Fenerbahçe transferde de rakip (7 Ağustos 2018) - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        RAMİRES KAPIŞMASI!

        Brezilyalı orta saha oyuncusu, Jiangsu’dan ayrılıyor. Ramires için daha önce Fenerbahçe devreye girmişti. Portekiz basınına göre Benfica da eski yıldızına senelik 2 milyon Euro’dan teklif sundu.

        2

        Fenerbahçe ile Benfica, Devler Ligi için sahada kozlarını paylaşacak. Ancak bundan önce iki ekip transferde karşı karşıya geldi. Phillip Cocu’nun kadroda görmek istediği Ramires için Sarı-Lacivertliler harekete geçerek oyuncu ve menaceriyle temas kurmuştu.

        3

        Yüz yüze görüşme için, başarılı orta saha oyuncusunun, kulübü Jiangsu ile olan sözleşmesini fesh etmesi bekleniyor. Tecrübeli yıldızın bu hafta boşa çıkması bekleniyor. Orta saha için Gabriel Pires ve James Lea-Siliki girişimlerinden sonuç alamayan Benfica da Ramires’e kancayı taktı.

        4

        Portekiz basınına göre Kırmızı- Beyazlılar, eski oyuncusu için senelik 2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif etti. Haberlerde, Jiangsu’da 6 milyon Euro (36 milyon TL) kazanan 31 yaşındaki futbolcunun bu rakamı düşük bulduğu kaydedildi.

        5

        Portekiz ekibinin, Fenerbahçe eşleşmesinin ardından rakamı artırıp artırmayacağına karar vereceği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler’in, 2 milyon Euro’dan (12 milyon TL) fazla bir teklif yapması bekleniyor. (Fanatik)

        6

        OZAN TUFAN'IN YENİ TAKIMI...

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun gözden çıkardığı Ozan Tufan'ın yeni sezonda formasını giyeceği takım belli oluyor.

        7

        West Bromwich, Ozan Tufan'ı bitiriyor. İngiliz basınında West Brom'un oldukça ciddi olduğu konuşuluyor.Premier Lig'e yükselmek için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan West Brom, Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldı.

        8

        İngiliz ekibi, Sarı-Lacivertli kulübe 2.5 milyon sterlin ödemeye hazır olduklarını iletti. FFP kriterleri nedeniyle boğuşan Fenerbahçe, bir türlü bekleneni veremen Ozan'ı elden çıkarmaya bakıyor.

        9

        İngiliz basınında, Ozan'ın genç yaşında F.Bahçe'ye rekor bedelle gidip beklentileri karşılayamadığı aktarıldı. Ancak Ozan'ın 23 yaşında olmasına rağmen uluslararası anlamda tecrübeli olduğu, W.Brom'a yükselme katabileceği görüşü hakim.

        10

        F.Bahçe'nin hocası Cocu da Ozan'ı tutmaya sıcak bakmıyor. Ozan her ne kadar sezona iyi hazırlansa da antrenmanlarda bu istikrarı yine devam ettiremedi. (Akşam)

        11

        BARÇA'LI MARLON'U BAŞKAN GETİRECEK

        Barcelona’nın genç savunmacısı için, İspanyol deviyle yakın ilişkileri bulunan Ali Koç bizzat devreye girmeye hazırlanıyor. Barça, 22 yaşındaki stoper için West Ham’dan gelen satın alma teklifini geri çevirmişti. Lyon’un kiralama teklifi ise, oyuncunun burada yeteri kadar forma şansı bulamayacağı gerekçesiyle kabul edilmedi.

        12

        Başkan Koç’un, Barcelona Başkanı Josep Bartomeu ile görüşerek Marlon’un 1 yıllığına kiralanmasını isteyeceği öğrenildi. Sambacı’nın gelmesi halinde, savunma transferi tamamlanmış olacak.(Fanatik)

        13

        CARLOS BACCA ZAMAN İSTEDİ!

        Fenerbahçe’nin forvet adaylarından olan Kolombiyalı yıldız için kulübü Milan, “Bizden yana sorun yok. Oyuncuyala anlaşın” mesajı göndermişti.

        14

        Fenerbahçe’nin forvet adaylarından olan Kolombiyalı yıldız için kulübü Milan, “Bizden yana sorun yok. Oyuncuyala anlaşın” mesajı göndermişti.

        15

        Bacca’nın menaceri Sergio Barila ise yapılan görüşmede, Sarı-Lacivertliler’den zaman istedi. Tecrübeli golcünün kariyerine İspanya’da devam etmek istediği biliniyor. Henüz buradan teklif almayan Bacca’nın, bir süre daha beklemek için Fenerbahçe’den zaman istediği öğrenildi.

        16

        Ancak transfer çalışmaları zaten geciktiği için Comolli’nin alternatif isimlere yönelme kararı aldığı öğrenildi.(Fanatik)

        17

        JANSSEN'DE TARİH 9 AĞUSTOS

        Vincent Janssen, Sarı-Lacivertliler’e gelmek istiyor. Fenerbahçe de oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Tottenham’la pazarlıkları kıran kırana sürdürüyor.

        18

        Vincent Janssen, Sarı-Lacivertliler’e gelmek istiyor. Fenerbahçe de oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için Tottenham’la pazarlıkları kıran kırana sürdürüyor. Ancak İngiliz ekibinin ısrarla sözleşmeye satın alma zorunluluğu koymaya çalışması, görüşmelerin tıkanmasına neden oldu.

        19

        Sarı- Lacivertliler, Premier Lig’de transfer döneminin biteceği 9 Ağustos’u bekleme kararı aldı. Janssen için İngiltere’den taliplerin olduğu öğrenildi.

        20

        Tottenham bu tarihe kadar golcü oyuncuyu bir İngiliz ekibine gönderemezse, Janssen ya elde kalacak ya da Fenerbahçe’nin şartları kabul edilecek.(Fanatik)

        21

        YANNİCK BOLASİE, EVERTON İLE YOL AYRIMINDA!

        Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu belirtilen Yannick Bolasie'nin Everton tarafından satılmak istendiği iddia edildi. Transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Yannick Bolasie, kulübü Everton ile yol ayrımında!

        22

        İngiliz basınının iddiasına göre Bolasie, teknik direktör Marco Silva'nın 25 kişilik maç listesine girmekte zorluk yaşıyor ve ayrılması konusunda kulüp tarafından baskı görüyor. Everton'ın kadroda düşünmediği Bolasie'yi Premier Lig'de transfer bitiş tarihi olan 9 Ağustos'a kadar satmak istediği iddia edildi.

        23

        İngiliz ekibinin teklif beklediği Bolasie için Fenerbahçe'nin dışında eski takımı Crystal Palace'ın da ciddi şekilde ilgilendiği kaydedildi.

        24

        İki sezon önce Bolasie'yi 29 milyon euroya Everton'a satan Palace, kiralık olarak 29 yaşındaki Kongolu kanat futbolcusunu kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.(Sporx)

        25

        ÖNCE GALATASARAY İSTEDİ ŞİMDİ FENERBAHÇE!

        Galatasaray'ın ilgilendiği Mateo Musacchio, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye de teklif edildi.

        26

        Fatih Terim’in Andre Silva ile beraber Gennaro Gattuso’dan istediği Matteo Musacchio’nun menajeri cinlik peşinde… oyuncunun Akcan isimli gurbetçi menajeri Terim’in Gattuso ile yaptığı görüşme üzerine Arjantinli stoperin ismini Damien Comolli’nin önüne getirdi. Bu arada Musacchio ile Villarreal’de ilgili. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ