Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol SON DAKİKA! Fenerbahçe transferde B planına geçti - İşte gündemdeki 3 isim - FB transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Süper Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Fenerbahçe’de eksik olan mevkiler için transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

        2

        Başkan Ali Koç’un “2 stoper, bir 6 numara ve olursa bir oyuncu daha alacağız” açıklaması sonrası stoper Zanka’yı kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler’in Kolarov, Gustavo ve Kjaer konusunda yaptığı girişimlerden şu ana kadar sonuç alamadığı için B planını devreye sokma kararı aldığı ortaya çıktı.

        3

        Yönetimin Rıza Durmisi, Sturridge ve Fernandinho için kulüpleriyle pazarlıklara başladığı kaydedildi.

        4

        FERNANDİNHO

        Öte yandan Sarı-lacivertli ekibin, City’nin 34 yaşındaki ön liberosu Fernandinho için ciddi şekilde çalıştığı iddia edildi.

        5

        Comolli’nin görüşmeleri bizzat yürüttüğü belirtiliyor!

        6

        STURRIDGE TEKLİFİ YAPILDI

        İngiliz gazetesi Daily Mail, Süper Lig’in 3 büyüğünün bonservisi elinde olan Daniel Sturridge için girişimlerini sürdürdüğünü yazdı. Habere göre; son olarak Fenerbahçe, henüz kimseyle anlaşmayan Daniel Sturridge’e haftalık 60 bin pounddan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

        7

        29 yaşındaki oyuncunun birçok teklif aldığını belirten gazete, bonservisi elinde olan yıldız futbolcunun kariyeri ile ilgili kararı kısa sürede vereceğini belirtti.

        8

        Real Betis, Bologna, Marsilya ve DC United’ın da istediği İngiliz futbolcu için Fenerbahçe’nin teklifi senelik 3 milyon 300 bin euroyu buluyor.

        9

        Daniel Sturridge, geçen sezon Liverpool forması ile çıktığı 27 maçta 4 kez fi leleri sarstı, 2 de asist yaptı.

        10

        Sezon bitiminde mukavelesi yenilenmediği için boşa çıkan tecrübeli futbolcuyla uzun süre Trabzonspor da ilgilenmişti. Ancak mali şartlardan dolayı Bordo-Mavililer bu transferden vazgeçti.

        11

        KALİNİC TEKLİFİ

        Goal, Atletico Madrid’in gözden çıkardığı Nikola Kalinic’in Fenerbahçe’ye teklif edildiğini yazdı. 31 yaşındaki oyuncunun 4 milyon euro’luk yıllık ücretinin transfer için en büyük engel olduğu da ifade edildi.

        12

        İki yıl daha sözleşmesi olan Kalinic, geçtiğimiz sezon 24 maçta 4 gol, 1 asistle oynamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ