Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri! İşte gelişmeler! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor... İlk olarak Murat Sağlam, Emre Belözoğlu, Allahyar Sayyadmanesh ve Max Kruse ile başlayan transfer rüzgarı, Vedat Muriç, Altay ve Rodrigues ile devam etti. Ancak Fenerbahçe durmayacak:

        2

        Max Kruse, Vedat Muriç ve Allahyar Sayyadmanesh transferlerine rağmen, Fenerbahçe, Kamerunlu Clinton N'Jie için Marsilya'nın kapısını çaldı.

        3

        Sportif direktör Comolli'nin geçtiğimiz hafta sonu yaptığı iki günlük Marsilya çıkarmasında hem ailevi ziyaretlerini gerçekleştirdiği hem de N'Jie için nabız yokladığı öğrenildi.

        4

        Geçen sezon 21 maçta 518 dakika süre alan 25 yaşındaki N'Jie üç gol, iki de asistlik performans sergiledi. Gerçek mevkii santrfor olmasına rağmen her iki kanatta da görev yapabilen Kamerunlu, altyapısından yetiştiği Lyon'la geçirdiği üç sezonun ardından Tottenham'la Premier Lig tecrübesi yaşamış, 2016'da ise soluğu Marsilya'da almıştı.

        5

        ELJİF ELMAS RESMEN AÇIKLANDI

        Napoli, Eljif Elmas'ı transfer etti... Bir süredir gündemde yer alan transferi Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis açıkladı!

        6

        İtalyan medyasından TV Luna'ya konuşan De Laurentiis, Eljif Elmas'ın transferinin bittiğine ilişkin soruya "Bu doğru" ifadeleriyle yanıt verdi. Ardından radyo kanalına da bağlanan De Laurentiis, "Fenerbahçe'den Eljif Elmas transferi bu hafta tamamlanacak ve sonra açıklayacağız" dedi!

        7

        REKOR OLACAK

        Bonusların da katılımı ile Eljif’in bonservis bedelinin 20 milyon euroya çıkacağı ifade edildi. Bu transferin olumlu şekilde neticelenmesi durumunda Fenerbahçe kulüp tarihinin de transfer rekoru kırılacak.

        8

        5 İSİM GİTTİ

        Fenerbahçe, 5 futbolcusuyla yolların ayrıldığını resmen açıkladı! Yasir Subaşı, Kayserispor'a giderken Oğuz Kağan Güçtekin kiralık, Tarık Çetin, Burak Albayrak ve Mahsun Çapkan ise bonservisleriyle Çaykur Rizespor'un yolunu tuttu.

        9

        DENİZ TÜRÜÇ KAPIŞMASI

        Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Deniz Türüç'le ilgili açıklama yaptı. Deniz'in kendisine değer veren kulübe gitmek istediğini dile getiren Bedir, "Bu transfer 1-2 gün içerisinde netleşir" ifadelerini kullandı.

        10

        Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Deniz Türüç ile bire bir telefonda görüştüğü ve oyuncuya kendisini neden transfer etmek istediklerini anlattığı öne sürüldü.

        11

        BİTMEYEN AŞK

        Fenerbahçe'nin Konoplyanka transferinde mutlu sona ulaştığı ileri sürüldü. Alman Bild Gazetesi, iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ileri sürerek, “Schalkeli yöneticiler Konoplyanka için en başta 5 milyon euro istiyordu. Ancak Türk ekibi 3 milyon eurodan yukarıya çıkmadı. Schalke de bunu kabul etti” diye yazdı.

        12

        SON DETAYLAR MASADA

        Kulüpler arasındaki anlaşmanın büyük oranda tamamlandığının vurgulandığı haberde, Fenerbahçe’nin Yevhen Konoplyanka ile daha önceden anlaşmaya vardığı detayı da yer aldı. Bild, transferde artık son detayların görüşüldüğünü ve birkaç gün içerisinde her iki kulüp tarafından da transferin resmen açıklanacağını belirtti.

        13

        ÜÇ SENELİK ANLAŞMA

        Sarı-Lacivertli yöneticilerin 3 yıllık anlaşmaya vardığı Ukraynalı oyuncuya senelik 3 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. 29 yaşındaki Ukraynalı oyuncunun asıl mevkisi sol kanat. Ancak 10 numarada ve forvet arkasında da görev yapan yıldız futbolcu geçen sezon Bundesliga’da 13 maçta 654 dakika oynadı, 1 gol atarken, 1 de asist yaptı.

        14

        SAVUNMA ALARMI

        Fenerbahçe, savunma için eski gözdelerine sarıldı. Teknik direktör Ersun Yanal, birlikte oynadıkları dönemde iyi bir uyum yakalayan Skrtel-Kajer ikilisini yeniden bir araya getirmek istiyor.

        15

        Sevilla’da kadroda düşünülmeyen Kjaer için İspanyol ekibiyle bedelsiz kiralama konusunda anlaşan sarı-lacivertlilerin oyuncunun yüksek ücreti için çözüm aradığı belirtildi. Fenerbahçe yönetimi Skrtel’e de yeni sözleşme teklifini iletti. Üç yıllık kontrat isteyen Slovak oyuncu, iki yıllık sözleşmeyi kabul ederse imzalar atılacak.

        16

        KOLAROV

        Fenerbahçe, Kolarov'u beklerken, Sırp savunmacı Roma ile yeni sezon hazırlıklarına start verdi. 33 yaşındaki oyuncu, yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giymek istediğini yönetime bildirmişti. Transferin gerçekleşmesi için Fenerbahçe'nin Roma ile anlaşması gerekiyor.

        17

        BAŞAKŞEHİR OPERASYONU

        Fenerbahçe, Başakşehir'den Mahmut Tekdemir ve İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Pazarlıklar sonucu Başakşehir, iki futbolcunun bonservisi için 9 milyon euro'ya kadar düştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ