Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray transfer haberleri! Forvetin sırrını Albayrak verdi - 19 Haziran transfer gelişmeleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Fatih Terim'in raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın verdiği sır, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı!

        2

        Katıldığı bir ödül töreninde konuşma yapan Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılıların transfer görüşmelerine dair de bir sır verdi. Ödülünü almaya transfer masasından kalkarak geldiğini söyleyen Abdurrahim Albayrak, "Transfer görüşmesini yarıda bıraktım. Meksikalılar beni şirkette bekliyor" ifadelerini kullandı.

        3

        Abdurrahim Albayrak'ın "Meksikalı" ifadesinin ardından camiada "Chicharito" (Küçük bezelye) lakaplı Javier Hernandez heyecanı yaşandı.

        4

        Albayrak'ın Meksikalı golcü ile görüştüğü belirtilirken teknik direktör Fatih Terim'in de bu transfere onay verdiği ifade edildi.

        5

        Terim'in Şampiyonlar Ligi için uygun bir isim olarak gördüğü belirtilen Chicharito, 2 sezon önce Alman ekibi Bayer Leverkusen'den Premier Lig ekibi West Ham'a 18 milyon Euro bonservisle transfer olmuştu.

        6

        Kariyerinde Manchester United ve Real Madrid gibi takımlar bulunan 31 yaşındaki futbolcunun West Ham'la kontratı önümüzdeki sezon sona erecek.

        7

        Uygun bir bonservis ya da satın alma opsiyonlu kiralama seçeneklerini masada tutan sarı-kırmızılılar, bu transferde mutlu sona ulaşıp forvet hattını garanti bir isme teslim etmek istiyor.

        8

        Geride kalan sezonda Premier Lig'de 25 maça çıkan Chicharito, 7 gol atıp 3 asist üretti.

        9

        Meksikalı yıldızın, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasından ötürü bu transfere çok sıcak baktığı ifade edildi.

        10

        MENAJERLER, GOL MAKİNESİNİ ÖNERDİ!

        Mbaye Diagne'yi satmak üzere olan ve bu transferden 10 milyonun üzerinde bonservis bedeli bekleyen Galatasaray'ın gündemine yeni bir forvet ismi geldi!

        11

        Geçtiğimiz sezonu Katar ekiplerinden Al-Duhail'de geçiren Youssef El Arabi, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi!

        12

        Transferde önceliğini bonservis ücreti ödemeyeceği oyunculara ayıran sarı-kırmızılıların El Arabi için scout ekibinden rapor istediği öğrenildi.

        13

        Galatasaray'ın scout ekibinin raporu sonrasında Fatih Terim'in teknik görüşünü alacağı ve pazarlıkların uygun maliyetlere gelmesi durumunda Youssef El Arabi'ye imza attırabileceği öne sürüldü.

        14

        Fas asıllı olan El Arabi'nin vatandaşı Younes Belhanda'dan Galatasaray'la ilgili fikir aldığı ve Avrupa'ya dönmek istediği kaydedildi.

        15

        Futbola Fransız ekibi Mondeville'de başlayan sonrasında Caen'e transfer olan El Arabi, burada gösterdiği performansla kendini Avrupa ve dünyaya tanıtmış, 2011'de 7,5 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle Suudi Arabistan'a transfer olmuştu.

        16

        2012'de Granada formasıyla Avrupa'ya dönen El Arabi, 2016'da Katar'a transfer oldu. Granada'da 134 maça çıkan ve 44 gol atan 32 yaşındaki oyuncu, Al Duhail ile ise formunun zirvesine çıktı.

        17

        El Arabi, Katar'da 78 maça çıkarken takımı adına 90 gol attı, 10 golün de hazırlayıcısı oldu.

        18

        BELHANDA, TEKLİFİ REDDETTİ!

        Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Younes Belhanda, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan aldığı teklifi kabul etmedi.

        19

        TRT Spor'un haberine göre Belhanda, Al Ittihad kulübünden gelen teklifi kabul etmedi ve Galatasaray'da kalmak istediğini belirtti.

        20

        Galatasaray ile son 2 sezonda şampiyonluk sevinci yaşayan 29 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde de Galatasaray'da mutlu olduğunu ve takımdan ayrılmak istemediğini açıklamıştı.

        21

        Sarı kırmızılı takım ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon toplamda 35 maça çıkarken 4 gol ve 10 asistlik performans sergilemişti.

        22

        BENJAMIN TETTEH VE ONYEKURU İÇİN TEKLİF YAPILDI!

        Şampiyonlar Ligi'nde başarı için geniş bir kadro oluşturmak isteyen Galatasaray'da yönetim, dört bir yandan çalışmalarını sürdürürken Benjamin Tetteh yeniden gündeme geldi.

        23

        BiP Spor'un haberine göre Galatasaray Benjamin Tetteh'yi kiralamak için Sparta Prag'a teklifini iletti. Bu transfer için Çek ekibinin vereceğin yanıt bekleniyor.

        24

        Tetteh, geçtiğimiz yaz ve devre arası transfer döneminde de Galatasaray'ın gündemine gelmişti.

        25

        ONYEKURU İÇİN 1 MİLYON EURO!

        Sarı-kırmızılılar, Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a dönmek için Everton'ı ikna etmesi üzerine Premier Lig ekibine 1 milyon euro'luk kiralama teklifini sundu.

        26

        YUNUS, LAZIO'NUN GÜNDEMİNDE!

        Sporx'te yer alan habere göre daha önce ismi Anderlecht ile anılan Yunus Akgün için Lazio'nun da nabız yoklayacağı öne sürüldü.

        27

        İtalya'da yayın yapan Corriere dello Sport'un haberinde; Lazio'nun Türkiye U21 milli takım formasını da giyen Galatasaray'ın 18 yaşındaki yıldızı için bir müddettir scout faaliyetinde bulunduğu belirtildi.

        28

        Haberde Yunus'un geleceği parlak olarak nitelendirilirken genç oyuncu için 2.5-3 milyon Euro'luk bir değer biçtiği ifade edildi.

        29

        Lazio'nun önümüzdeki günlerde Galatasaray ile de görüşeceği ve çok büyük potansiyel gördüğü Yunus Akgün'ü kadrosuna katmaya çalışacağı vurgulandı. Bu sezon 22 resmi maçta süre alan Yunus Akgün, 5 gol atıp 3 asist yaptı.

        30

        SEMİH KAYA İÇİN SPARTA PRAG'TAN AÇIKLAMA!

        Geçen sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Galatasaray'da geçiren Semih Kaya için Sparta Prag teknik direktörü Vaclav Jilek'ten açıklama geldi.

        31

        Çekya ekibinin yeni teknik direktörü olan Jilek, Semih Kaya'nın kamp kadrosuna dahil ettiklerini açıklarken Türk futbolcuya bir şans vermek istediğini belirtti.

        32

        ''BENİM BİR PROBLEMİM YOK''

        Çek basınına konuşan Vaclak Jilek, ''Semih, Sparta Prag'ın oyuncusu. Onunla birlikte çalışma fırsatım daha önceden olmadı, o yüzden bir problemim de olamaz. Göreve geldikten sonra da bir olumsuzluk görmedim. Kamp döneminde kendisine bakıp bir şans tanımak istiyorum.'' sözlerini kullandı.

        33

        Sparta Prag Sportif Direktörü Tomas Rosicky ise ''Semih Kaya, Sparta Prag'ın kontratlı oyuncusu. Antrenmanlara çıkacak ve son kararı teknik direktör verecektir.'' diye konuştu.

        34

        Sparta Prag Sportif Direktörü Tomas Rosicky ise ''Semih Kaya, Sparta Prag'ın kontratlı oyuncusu. Antrenmanlara çıkacak ve son kararı teknik direktör verecektir.'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ