Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray'dan bir sürpriz transfer daha! - Galatasaray Haberleri

        Transfer çalışmalarını sürdüren ve şimdiye kadar Marcao ile Emre Taşdemir'le sözleşme imzalayan Galatasaray, eski futbolcusu Semih Kaya'yı da kiraladı! BeIN SPORTS'ta yer alan habere göre Sparta Prag'tan kiralanan 27 yaşındaki savunmacı sağlık kontrollerinden geçti ve Florya'ya geldi.

        Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da 202 resmi maçta forma giyen Semih Kaya, 2017 yılında 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çekya Ligi ekiplerinden Sparta Prag'a transfer olmuştu.

        EMRE ÇOLAK'IN DÖNECEĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

        Akşam saatlerinde Emre Çolak'ın menajerinin futbolcusunu Galatasaray'a önerdiği, Fatih Terim'in onayı verilmesi durumunda Emre Çolak'ın Galatasaray'a geri döneceği iddia edilmişti. Galatasaray bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı.

        Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada "Transfer gündemimizde eski futbolcumuz Emre Çolak ile ilgili herhangi bir düşünce ve girişim bulanmamaktadır" ifadeleri yer aldı.

        FORVET TRANSFERİ AÇIKLAMASI DA GELDİ

        Galatasaray'dan "Emre Çolak ve Transferler Hakkında" başlığıyla yapılan açıklamada forvet transferine dair de bilgiler verildi. Sarı-kırmızılılar "Forvet transferi ile ilgili çalışmalarımız, kısa süre içinde sonuçlandırılmak üzere, çok yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

        Galatasarayımız, kimi olumsuz algı operasyonlarına rağmen, 22. şampiyonluk yürüyüşüne devam edecektir.

        Galatasaray Camiasına saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ