Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika Galatasaray haberleri - Yıldız isim için 15 milyon Euro - Galatasaray Haberleri
        1

        Koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig'de sezonun tamamlanması dört gözle beklenirken transfer konusunda da hareketli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

        2

        Yeni sezon için planlamalarına devam eden Galatasaray'da yaz döneminde transferin en gözde isimlerinden birisi Christian Luyindama olacak.

        3

        Geçtiğimiz sezonun devre arasında Standart Liege'den kiralanıp sonrasında bonservisi alınan Kongolu stoper için toplamda kasadan 8 milyon Euro çıkmıştı.

        4

        Milli takımda sol çapraz bağları kopan ve çok uzun süre sahalardan uzak kalan 26 yaşındaki futbolcu, buna rağmen İngiliz ekiplerinin gözdesi.

        5

        İngiliz basınına göre Luyindama için Wolverhampton'ın ardından Everton, Bournemouth ve Aston Villa da devreye girdi.

        6

        4 ekibin de Luyindama'yı kadroya katmak için kıyasıya bir rekabet halinde olacağı kaydedilirken bonservis için konuşulan rakam 15 milyon Euro.

        7

        ASLAN'IN NİYETİ YOK AMA...

        Aslan'ın Luyindama için tavrı şimdilik belli. Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yıldız ismi satmayı düşünmüyor.

        8

        Ancak fiyatın daha da artıp çok cazip bir noktaya gelmesi halinde Luyindama konusunda fikir değişebilir.

        9

        BRUMA İDDİALARI SÜRÜYOR

        Galatasaray’dan Leipzig’e oradan da PSV’ye transfer olan Bruma konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. “noticiasdegipuskoa” sitesinin haberine göre; Bruma için kendini göstermek adına en iyi seçenek Galatasaray olarak görülüyor.

        10

        Genç kanat oyuncusunun bonservisiyle alınmasının zor olduğu ifade edildi. Ancak bu transferin kiralama formülüyle hayata geçirileceği vurgulandı. Futbolcunun menajeri Balde ise “ortadan” konuştu.

        11

        Bruma’nın temsilcisi Catio Balde, “Galatasaray haberlerini ben de gördüm. Şu an için somut bir şey yok. Ben Bruma’nın PSV’de kalacağını tahmin ediyorum. Bruma’nın amacı PSV’de kupalar kazanmak” açıklamasında bulundu.

        12

        Portekizli futbolcunun, Galatasaray’ı istediği biliniyor. Onyekuru yeniden kiralanamazsa, Bruma’nın dönüş yolu açılacak.

        13

        ALEX TELLES BEKLENTİSİ

        Galatasaray'ın 6,5 milyon Euro bonservis ve sonraki satışın karından yüzde 10 pay şartıyla Porto'ya sattığı Alex Telles konusunda bekleyiş devam ediyor.

        14

        Portekiz ekibi, Brezilyalı futbolcu için Fransa devi PSG ile görüşmelere devam ederken 25 milyon Euro civarında bir rakama bu transferin bitmesi bekleniyor.

        15

        Bu durumda Aslan'ın kasasına 2 milyon Euro civarında bir rakam girecek. Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu dönemde bu para ilaç gibi olacak.

        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ