Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray'dan son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın Chicharito teklifinin detayları ortaya çıktı! GS haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transferde gaza bastı.

        2

        Fatih Terim'i nraporları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bir sırrı ikinci başkan Abdurrahim Albayrak vermiş, "Meksikalılar beni ofiste bekliyor" demişti.

        3

        Albayrak'ın, "Chicharito" lakaplı Meksikalı golcü Javier Hernandez'le görüştüğü öne sürülürken, yıldız futbolcuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

        4

        BiP Spor'da yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, önceki gün İstanbul'a davet ettiği Chicharito Hernandez'in menajerleri ile salı gecesi geç saatlere kadar görüştü.

        5

        Haberde ikinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve İdari Menajer Şükrü Hanedar'ın Meksikalı oyuncunun menajerleri ile yaklaşık 3 saat süren bir görüşmeye imza attığı kaydedildi.

        6

        West Ham United'ın da yıllık 4 milyon Euro'luk maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istediği Chicharito'ya, Galatasaray 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık kontrat teklifinde bulundu.

        7

        Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki futbolcuya 3 milyon Euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerdi.

        8

        Premier Lig'de geçen sene West Ham United formasıyla 8 gol atan Chicharito, daha önce Manchester United, Real Madrid, Bayer Leverkusen gibi kulüplerin de formasını giymişti.

        9

        ALMAN BASINI DUYURDU: FENERBAHÇE VE GALATASARAY KARŞI KARŞIYA

        Gelecek sezon kadrosu için hummalı bir çalışma içerisinde olan Fenerbahçe ve Galatasaray, Vedat Muriç transferinden sonra bir kez daha karşı karşıya geldi!

        10

        Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild'in haberinde Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg ile yollarını ayrıldığını duyuran Lewis Holtby'nin İstanbul ekiplerinden gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi.

        11

        Haberde Holtby'nin Türkiye'de oynamaya sıcak baktığı da kaydedildi. Alman futbolcu, Hamburg'un geride kalan sezonun 31'inci haftasında Union Berlin'le oynayacağı maç için Berlin'e gitmeyi reddetmiş ve kulüp yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

        12

        Almanya basınındaki haberlere göre, 28 yaşındaki 10 numarayla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Chicago Fire, Cardiff City ve PAOK da ilgileniyor.

        13

        OZAN KABAK'TAN 450 BİN EURO

        Devre arasında Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan ve küme düşen Alman ekibinden ayrılması gündemdeki Ozan Kabak, sarı-kırmızılılara bir kez daha para kazandırabilir!

        14

        Bayern Münih, West Ham United, Porto, Schalke 04'ün de gündeminde olan milli futbolcu için son iddia, Milan'ın 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığıydı.

        15

        Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Milan'ın Ozan Kabak için 15 milyon Euro’yu gözden çıkarttığını ve oyuncunun menajeriyle görüşme hâlinde olduğunu yazdı.

        16

        Genç futbolcunun Stuttgart'la yaptığı sözleşmede, kulübün küme düşmesi halinde 15 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin bulunduğu Alman basınında daha önce dile getirilmişti.

        17

        Galatasaray altyapısından yetişen Ozan Kabak, Almanya dışına bir transfer yapması durumunda sarı-kırmızılı kulübe bir kez daha para kazandıracak.

        18

        18 yaşında transfer olan Ozan, 12-18 yaşları arasında Galatasaray'da forma giydiği için, sarı-kırmızılılar, genç savunmacının bir başka ülke kulübüne transfer olması durumunda bonservis bedelinin yüzde 3'ünü alacak.

        19

        Yani Ozan'ın 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle transfer olması durumunda, Galatasaray 450 bin Euro gelir daha elde edecek.

        20

        SAĞ BEK GENÇLEŞTİRİLECEK

        Brezilya basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Guga için Atlético Mineiro ile temas kurdu. Brezilya temsilcisi, genç oyuncu için Galatasaray'dan 7 milyon Euro talep etti.

        21

        MARIANO ARTI 2 MİLYON EURO

        Haberde; Galatasaray'ın bu rakamı vermeye yanaşmadığı ve Mariano artı 2 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu belirtildi. Atletico Mineiro'nun da bu öneriye sıcak baktığı kaydedildi.

        22

        Geçtiğimiz sezon devre arasında Avai'den Brezilya Serie A ekibi Atletico Mineiro'ya 1.8 milyon Euro karşılığnda transfer olan 20 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Guga, 11 maçta oynadı ve 3 asist yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ