Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray TRANSFER! Galatasaray'da son dakika sıcak saatler: İrfan Can Kahveci, Onyekuru, Mohammed'de - Galatasaray Haberleri
        1

        Derbide Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak zirve yarışında ağır bir yara alan Galatasaray'da yönetim transfer çalışmalarına hız verdi.

        2

        Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği liste doğrultusunda çalışmalar sürerken tecrübeli hocanın çok istediği Mohamed Mostafa konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

        3

        23 yaşındaki forvetin transferini bitirmesine kesin gözüyle bakılan St. Etienne, kulübü Zamalek'le anlaşmaya varamazken Fransız ekibinin başkanından dikkat çeken açıklamalar geldi.

        4

        Başkan Rolan Romeyer, bu transferde kendilerinden birçok kişinin komisyon istediğini belirterek tepki gösterdi.

        5

        Mısır kulübü ise buna aynı şekilde karşılık verirken iddiaların doğrulanmasının şart olduğu vurgulandı. İki taraf arasında da görüşmeler durdu.

        6

        Mısır basını, bu gelişmelerin ardından Galatasaray’ın Mostafa için favori haline geldiğini ve bu hafta görüşmelerin yeniden başlayacağını yazdı.

        7

        İRFAN CAN KAHVECİ BEKLEYİŞİ

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in "Biz onu istiyoruz, o da bizi" sözleriyle açıkladığı İrfan Can Kahveci'de de bu hafta sıcak gelişmeler yaşanabilir.

        8

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bu hafta Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir görüşme daha yapması bekleniyor.

        9

        Gümüşdağ'ın yıldız oyuncunun bedelini 14 milyon Euro olarak belirlediği basına yansısa da Cengiz ve kurmayları farklı bir formülle transferi noktalamak istiyor.

        10

        Galatasaray'ın bu ücretin yarısını ödeyip İrfan'ın gelecek satışından da yüzde 50 pay vermeyi düşündüğü ifade edildi.

        11

        Milli yıldızın ise Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu ve 3.5 yıllık imza için kulüplerin anlaşmasını beklediği kaydedildi.

        12

        ONYEKURU'NUN BAVULU HAZIR

        Terim'in istediği bir diğer isim olan Onyekuru'yla her konuda anlaşmaya varan Galatasaray, Fransız ekibi Monaco'yla da pazarlıklarını sürdürüyor.

        13

        Galatasaray 6 aylık kiralama ve sezon sonunda satın alma formülüyle Nijeryalı yıldızı renklerine bağlamak istiyor. Ancak Monaco'nun 5 milyon Euro bonserviste diretmesi görüşmeleri tıkayan bir gelişme oldu.

        14

        İki kulüp arasında transfer konusunda müzakereler sürerken, sarı-kırmızılılar satın alma şartını kabul edebileceklerini ancak fiyat konusunda çok yükseğe çıkamayacaklarını Fransızlara bildirdi.

        15

        Bu arada yıldız oyuncunun da gelen tüm teklifleri reddederek Galatasaray'a dönmeyi beklediği ifade edildi.

        16

        DIAGNE İÇİN ADA YOLLARI!

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich'in Mbaye Diagne'ye ilgisi artarak devam ediyor.

        17

        İngiliz ekibinin hocası Sam Allardyce, transfer konusunda önemli açıklamalar yaparken “Bu hafta en az bir veya iki yeni oyuncu almaya çalıştık ama bu girişimlerimiz meyve vermedi.

        18

        Hala transfer edebileceğimiz oyuncular var. Oyuncu aramaya devam edeceğiz” derken Sky Sports bu sözlerin arka planını aktardı.

        19

        Habere göre; West Bromwich, İshak Belfodil için Hoffenheim ile anlaşamayınca dikkatini Galatasaray’dan Mbaye Diagne’ye çevirdi.

        20

        Transfer konusunda birkaç gün içinde önemli gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

        21

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ