Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika transfer haberleri! Galatasaray'da sıcak saatler: Terim'in istediği ismi açıkladı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nde ise başarı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını dört bir yandan sürdürüyor.

        2

        Yaz transfer dönemindeki ilk transferini 19 yaşındaki Nijeryalı stoper Valentine Ozornwafor'un bonservisini alarak gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda hareketli günler yaşanıyor.

        3

        LUYINDAMA'DA İŞLEM TAMAM!

        Sarı-kırmızılıların devre arası transfer döneminde Standard Liege'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Christian Luyindama'nın bonservisi alındı.

        4

        25 yaşındaki Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı futbolcu için Standard Liege Kulübüne kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro ödeyen sarı-kırmızılılar, bonservis bedeli olarak da Belçika ekibine 6 milyon Euro daha ödeyecek.

        5

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre ülkesiyle birlikte Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden yıldız savunmacının transferi, geçtiğimiz hafta cuma günü açıklanacaktı ancak bu duyuru, temmuz ayına ertelendi.

        6

        TRANSFERLER TEMMUZDA AÇIKLANACAK

        UEFA ile FFP anlaşması yapan ve transferdeki hareketlerini UEFA ile koordineli şekilde gerçekleştiren Galatasaray, 30 Haziran'a kadar futbolculardan borçsuzluk kağıdı alarak bu durumu UEFA'ya bildirecek.

        7

        Bu nedenle sarı-kırmızılıların transfer açıklamaları, temmuz ayının ilk günlerinde gerçekleşecek. Luyindama'nın transferi de bu günlerde bildirilecek.

        8

        FATİH TERİM'İN İSTEDİĞİ FORVETİ AÇIKLADI!

        Gelecek sezon kadroda yer almayacak olan Mbaye Diagne'den iyi bir bonservis bedeli bekleyen Galatasaray, forvet arayışlarını da hızlandırırken Fatih Terim'in yakın dostu ve Florya'da altyapıdan sorumlu Müfit Erkasap flaş bir açıklama yaptı.

        9

        Erkasap, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılıların transfer hedefindeki ismin Vincent Abobuakar olduğunu duyurdu!

        10

        Radyospor canlı yayınına katılan Terim'in eski yardımcılarından Erkasap, "Aboubakar, Galatasaray'ın istediği bir oyuncu. Fatih hoca onu istiyor." ifadeleriyle tecrübeli antrenörün gözdesini de açıklamış oldu.

        11

        2016-17 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki Aboubakar'ın Portekiz kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon 11 maçta 589 dakika süre alan Aboubakar, 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

        12

        GEMİLERİ YAKTILAR!

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Adem Büyük ve Yusuf Erdoğan, Galatasaray'a gelmek için gemileri yaktı!

        13

        Evkur Yeni Malatyaspor'la olan sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Adem Büyük, Galatasaray'a haber yolladı.

        14

        Tecrübeli golcünün "Gerekirse boş mukaveleye imza atarım, alacağım ücreti siz belirlersiniz" dediği öğrenilirken Yusuf Erdoğan'ın da benzer şekilde haber yolladığı öğrenildi.

        15

        Şu anda askerlik görevini yerine getiren Yusuf Erdoğan, küme düşen Bursaspor'la görüşerek bonservisini eline almak için görüşecek.

        16

        Her iki oyuncu da Galatasaray cephesinden transfer için haber beklerken sarı-kırmızılılar, iki oyuncuyu da uygun maliyetlerle kadrosuna katabilir.

        17

        Galatasaraylı idareciler bu transferleri Fatih Terim'in onayına bıraktı. Tecrübeli çalıştırıcının onay vermesi durumunda iki futbolcuyla da yeniden görüşülecek.

        18

        CHICHARITO'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

        Galatasaray'ın transfer gündeminde yer aldığı öne sürülen Chicharito lakaplı Javier Hernandez, geleceğine dair çarpıcı bir açıklama yaptı.

        19

        Kurduğu online video kanalında konuşan Javier Hernandez, "Eğer menajerim bir takım bulamazsa, mutlulukla West Ham’da kalırım" derken sözlerine şöyle devam etti ve transfere yeşil ışık yaktı:

        20

        "Sözleşmemin bitmesine 1 yı daha var ancak ayrılmamın en iyisi olacağı konusunda hemfikiriz"

        21

        BANEGA'DA PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Fatih Terim'in kadroda mutlaka görmek istediği Ever Banega transferinde ise pazarlıklar sürüyor.

        22

        Arjantin basınında çıkan bir habere göre Sevilla, Arjantinli yıldızın bonservis bedelinde indirime gitmeye yanaşmıyor.

        23

        Kapıyı 7 milyon Euro'dan açan Endülüs ekibi, ekonomik durumu nedeniyle sıkı pazarlık yaparken iki kulüp arasındaki görüşmeler bu nedenle yavaşlamış durumda.

        24

        Galatasaray'da oynamaya sıcak bakan Banega ise, 1 yıllık sözleşmesinin bulunduğu Sevilla'nın kararını bekliyor. İki kulüp Banega transferi için görüşmeler yapmayı sürdürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ