Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da son dakika gelişmesi! Galatasaray transfer bombalarını patlatıyor... - Galatasaray Haberleri
        1

        Garry Rodrigues'in ardından son olarak Ozak Kabak'ı 11 milyon Euro'ya Stuttgart'a satan Galatasaray'da gözler gelecek olan transferlere çevrildi...

        2

        SERDAR AZİZ

        Galatasaray'da Ozan Kabak'ın Stuttgart'a sürpriz satışının ardından Serdar Aziz'in affedilip affedilmeyeceği konuşulmaya başlandı. Ancak Serdar Aziz'in yaşananlar sonrası dönüş ihtimalinin olmadığı belirtildi.

        3

        SEMİH KAYA DÖNÜYOR

        Öte yandan Ozan'ın ayrılığı sonrasında yönetim harekete geçti. Bu doğrultuda; şu anda Sparta Prag forması giyen Semih Kaya, yuvaya dönecek. Tecrübeli stoperin sezon sonuna kadar bedelsiz kiralanacağı öğrenildi.

        4

        MARİANO'YU DA İSTİYORLAR!

        Brezilya basınından Gazeta Esportiva sitesinin haberine göre; Mariano’ya Flamengo’dan sonra Sao Paulo da talip oldu. Sao Paulo’nun yakın zamanda Mariano’yu kiralık olarak kadrosuna katabileceği belirtildi. Ancak Galatasaray oyuncuyu kiralık olarak yollamak istemiyor.

        5

        BELHANDA KALIYOR!

        Suudi Arabistan takımı Al Ittihad'ın transfer teklifi yaptığı Younes Belhanda ile ilgili teknik direktör Fatih Terim'in yönetime verdiği cevap ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, Faslı futbolcuyu sezon sonunda da satabileceklerini belirterek kadronun bozulmamasını istedi.

        6

        FEGHOULİ

        Cezayir basınında çıkan haberlere göre; Suudi Arabistan'dan bir kulüp, Sofiane Feghouli'ye yıllık 6 milyon euro teklif etti. Ancak teknik direktör Fatih Terim, Belhanda gibi Feghouli'nin gitmesini istemiyor.

        7

        ALAN'DA GERİ SAYIM!

        Galatasaray'a transferi uzadıkça uzayan Alan Carvalho konusunda artık günler sayılıyor. Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile kampta olan yıldız futbolcu ile anlaşma noktası ufak detaylar dışında sağlandı.

        8

        Gelen son bilgilere göre; Sambacı, 20 veya 21 Ocak’ta Türkiye’de olacak. Öte yandan Alan sonrasında kadroya bir forvet takviyesi daha yapılacak.

        9

        BONY'DE PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

        Nijerya basınına göre; Swansea City’de forma giyen Wilfried Bony’nin transferi için görüşmelere başladı. Bony’nin de Swansea City’den ayrılmayı düşündüğü ve Aslan’a sıcak baktığı kaydedildi. Tecrübeli golcü, Alan’dan sonra takıma katılacak ikinci forvet olabilir.

        10

        TETTEH İÇİN 8 MİLYON EURO

        Öte yandan Galatasaray'ın 21 yaşındaki Benjamin Tetteh için Sparta Prag'a 8 milyon Euro'luk teklifte bulunduğu öne sürüldü. Bu sezon 19 maçta forma giyen ve 9 gol atan Ganalı santrforun Sparta Prag'la olan sözleşmesi 2022 yılında bitiyor.

        11

        DEMBA BA BEKLEMEDE

        Sarı-Kırmızılılar'ın alacağı iki forvette en büyük adaylardan birisi olan Demba Ba ise bekleyişini sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın her konuda anlaşmaya vardığı Senegalli futbolcu, yönetimden telefon bekliyor.

        12

        Ancak Galatasaraylı yöneticiler, Alan Carvalho'nun yanı sıra ses getirecek bir isim için çalışmalarını sürdürdükleri için Demba Ba'nın gelişi transfer döneminin sonunu bulabilir.

        13

        ONGENDA SÜRPRİZİ

        Galatasaray için her gün yeni bir oyuncunun ismi ortaya atılıyor. Rumen basını da Cim-Bom’un Ludogorets-Botoşani maçında Hervin Ongenda’yı izlediğini ileri sürdü. Bir dönem PSG forması giyen 23 yaşındaki Fransız sağ kanat oyuncusunun Botoşani ile 2020’ye kadar sözleşmesi var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ