Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: 2 buçuk milyonluk gasp olayını geri vites kurtardı! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay bir hafta önce Ataşehir'de meydana geldi. Bir firmada çalışan E.A. ile M.K. bankadan 2.5 milyon lira nakit para çekmeye gitti.

        Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, işlemler devam ederken M.K. bankadan ‘babam rahatsızlandı’ deyip erkenden ayrıldı. Bu sırada para çekme işlemini tamamlayan E.A. paraları arabayla iş yerine doğru götürmek üzere yola çıktı.

        ARACI GERİ SÜREREK KURTULDU

        E.A tam iş yerine varmak üzereyken aracın önü eli silahlı kişilerce başka bir araç tarafından kesildi. E.A. hiç tereddüt etmeden aracı geri vitese alıp saniyeler içerisinde oradan kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamera görüntülerine yansıdı.

        REKLAM

        BERABER ÇALIŞTIĞI İŞ ARKADAŞINI GASP ETMEYE KALKTI

        Girişimde kalan gasp olayı ile ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili kamera görüntülerinden yola çıkarak 6 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden birinin E.A ile birlikte bankaya para çekmeye giden çalışan M.K. olduğu öğrenildi.

        6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

        İddiaya göre M.K. paranın o gün çekileceğini arkadaşlarına söyleyerek plan yaptı. Bankadan da babam hasta yalanını uydurup ayrıldı. Ayrıca E.A’nın yola çıktığının bilgisini de diğer gruba iletti. Gasp Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ