Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KAHREDEN ACI... Son dakika haberi: 4 yaşındaki Ahsen TIR kazasında hayatını kaybetti
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bursa İnegöl'de kaza, geçtiğimiz cumartesi günü saat 06.00 sıralarında TEM Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Bolu'dan İnegöl'e giden Semih Sert idaresindeki otomobil, İbrahim Gümüştekin yönetimindeki TIR'a arkadan çarptı.

        BABA OLAY YERİNDE CAN VERDİ

        İHA'da yer alan habere göre ihbarla olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, otomobilde sıkışan sürücü Semih Sert'in hayatını kaybettiğini belirledi.

        ANNE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

        Kazada ağır yaralanan eşi Sümeyra Sert ile kızı Ahsen Sert ambulanslarla İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Anne Sert de yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        KAZADAN ÖNCE VİDEO PAYLAŞMIŞ

        Semih Sert'in doğum gününde hayatını kaybettiği belirtildi. Sümeyra Sert'in de kazadan 2 dakika önce sosyal medya hesabından yolculuk videosu paylaştığı görüldü.

        ÇİFT TOPRAĞA VERİLDİ

        Öte yandan çiftin cenazeleri, İnegöl ilçesine getirildi. İlçedeki bir mobilya firmasının ortaklarından olan Semih Sert ile eşi Sümeyra Sert'in cenazeleri, dün öğle vakti Hacı Yusuf Şahin Camii'nde kılınan namazın ardından Mahmudiye Mezarlığı'na defnedilmişti.

        AHSEN DE 3 GÜN SONRA CAN VERDİ

        4 yaşındaki kızları Ahsen de, anne ve babasının ölümünden 3 gün sonra tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sert ailesinin yakınları, Ahsen'in acı haberiyle birlikte bir kez daha gözyaşlarına boğuldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ