Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi Bozkurt'ta çöken binanın müteahhidi gözaltına alındı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Selin vurduğu Bozkurt'ta Ezine Çayı kenarında bulunan 8 katlı Ölçer Apartmanı yıkıldı. Binanın yıkılmasıyla birlikte kaybolan çok sayıda kişiden şimdiye kadar ikizler Kerem Ali ve Ayşe Miray Özdoğan (7) ile İclal Yücel'in (12) cansız bedenine ulaşıldı.

        DHA'nın haberine göre, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca da, 11 Ağustos´ta meydana gelen sel felaketinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Soruşturma kapsamında Ölçer Apartmanı'nın 3 yıl önce yapan müteahhit Mehmet Özkan hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Sel felaketinin ardından ilçeden ayrılan Mehmet Özkan, bugün İstanbul Esenyurt'ta polis ekiplerince gözaltına alındı.

        'TAKSİRLE ÖLDÜRME VE YARALAMA'DAN GÖZALTINDA

        Kastamonu nüfusuna kayıtlı müteahhit Mehmet Özkan'ın, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca 'taksirle adam öldürme ve yaralama' suçundan çıkarılan yakalama kararı üzerine İstanbul ve Kastamonu Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince koordineli şekilde yapılan çalışma sonucu gözaltına alındığı öğrenildi.

        Saat 15.40 sıralarında İstanbul Esenyurt'ta yakalanan Mehmet Özkan ile ilgili işlemlerin İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünce yürütüldüğü belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ