Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi Sultangazi'de 4 katlı binada patlama!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İlçede 4 katlı binanın en üst katındaki dairede, 25 yaşındaki N.A.'nın doğalgazın ocakla bağlantısını kesip vanayı açması ve yangın çıkarması üzerine patlama meydana geldi.

        AA'nın haberine göre, patlama nedeniyle N.A. yaralanırken, binadan kopan parçalar nedeniyle iki araç zarar gördü. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Patlama nedeniyle dairede çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, yaralı N.A., Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Polis ekiplerinin çevresinde güvenlik önlemi aldığı binanın bulunduğu sokaktaki doğalgaz akışı, İGDAŞ ekiplerince kesildi.

        Ekipler, patlama nedeniyle kullanılamaz hale gelen dairede inceleme yaptı. Fenalaşan aile yakınları da ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        Bu arada patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde patlamanın etkisiyle binadan kopan parçaların yola savrulması yer alıyor.

        İtfaiye, İGDAŞ ve polis ekiplerince evde yapılan incelemeye ait görüntülerde de yaralanan N.A.'nın, doğalgazın ocakla bağlantısını kesip vanayı açması, sonra da evin başka bir bölümünde yangın çıkarması üzerine patlamanın yaşandığı değerlendirmesi yapıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ