Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Son dakika haberi: TEM Otoyolu'nda TIR devrildi! Edirne istikameti kapalı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkisinde TIR'ın devrilmesi nedeniyle otoyolun Edirne istikameti trafiğe kapandı. TIR'ın kaldırılmasının ardından yol 2 saat sonra trafiğe açıldı.

        TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii Edirne istikametinde TIR devrildi. Yola paralel devrilen TIR nedeniyle Edirne istikameti kapandı.

         Otobüs, kamyonun freni patlar mı?
        Otobüs, kamyonun freni patlar mı? Haberi Görüntüle

        İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis sevk edildi. Kazada yaralanan şoförü itfaiye ekipleri kurtardı. Yaralı sağlık ekiplerine teslim edildi.

        VİYADÜKTEN DÜŞTÜ

        Büyükçekmecede bariyere çarpan TIR'ın dorsesinden ayrılan çekici kısmı viyadükten düştü.

        REKLAM

        TEM otoyolu Edirne istikametinde seyir halindeki TIR, Beylikçayır Viyadüğünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyere çarptı.

        Çarpmanın etkisiyle dorsesinden ayrılan TIR'ın çekicisi, viyadükten aşağı düştü.

        Kaza nedeniyle otoyolun Edirne istikametinde kilometrelerce trafik oluştu.

        OTOYOL TRAFİĞE AÇILDI

        TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkisinde TIR'ın devrilmesi nedeniyle otoyolun Edirne istikameti trafiğe kapandı. TIR'ın kaldırılmasının ardından yol 2 saat sonra trafiğe açıldı.

        TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkii Edirne istikametinde saat 10.45 sıralarında şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, devrildi. TIR, bariyeri aşarak, yol kenarındaki boşluğa düşerken, dorsesi yolda paralel kaldığı için Edirne istikameti kapandı.

        Kaza nedeniyle otoyolun Edirne istikametinde kilometrelerce trafik oluştu. TIR'ın kaldırılması ve trafiğin açılması için çalışma başlatıldı. Ekiplerin çalışmasıyla, TIR kaldırıldı, yol temizlendi. TEM otoyolu Edirne istikameti 2 saat sonra trafiğe açıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ