Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Mino Raiola'nın ölüm haberi yalanlandı: Durumu kritik! Mino Raiola öldü mü yaşıyor mu? - Futbol Haberleri

        İtalyan basını, bir süredir yoğun bakımda tedavi gören ünlü menajer Mino Raiola yaşamını yitirdiğini yazdı. Ancak Raiola'ya yakın kaynaklar ve hastane ölüm haberini yalanlarken Raiola'nın durumunun kritik olduğu vurgulandı.

        La Repubblica ve La Gazzetta dello Sport başta olmak üzere İtalyan kaynaklar; Erling Haaland, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli ve Gianluigi Donnarumma gibi birçok yıldızın temsilciliğini yapan Raiola'nın yaşamını yitirdiğini yazdı.

        ÖLÜM HABERİ YALANLANDI

        Ancak bir süre sonra Raiola'ya yakın kaynaklar ve hastaneden yapılan açıklamada İtalyan menajerin ölmediği vurgulandı.

        Milano'daki San Raffaele hastanesinin Anestezi ve Yoğun Bakım Ünitesi başkanı Alberto Zangrillo, "Yaşam mücadelesi veren bir kişi hakkında spekülasyon yapan sözde gazetecilerden gelen telefonlara çok öfkeliyim" dedi.

        REKLAM

        Hollanda'da yayın yapan NOS'un haberine göre, Raiola'nın sağ kolu olarak bilinen Jose Fortes Rodriguez, "Kritik bir durumda ancak ölmedi" dedi.

        RAIOLA'DAN PAYLAŞIM

        Mino Raiola'nın resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapıldı.

        Raiola'nın hesabından atılan gönderide, "Sağlık durumum: Beni 4 ayda ikinci kez öldürdüler ve görünen o ki diriltme yeteneğine de sahipler" ifadeleri yer aldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ