Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler: Ambulans şoförünü bıçaklamıştı! Sıcak gelişme! - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Başakşehir'de, önceki gün özel ambulans ile otomobilin karıştığı trafik kazası sonrası sürücüler arasında tartışma çıktı.

        İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

        DHA'da yer alan habere göre ambulans şoförü Bayram E. ile otomobil sürücüsü Zekiye K. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

        BIÇAKLA KOLUNDAN YARALADI

        Zekiye K. ambulans şoförünü bıçakla kolundan yaraladıktan sonra görüntü çeken başka bir sürücüyü de tehdit etti.

        REKLAM

        OLAY YERİNDEN KAÇTI, POLİS YAKALADI

        Zekiye K. daha sonra arkadaşı Çağla N.K. ile olay yerinden uzaklaştı. Kavga görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, Zekiye K. ve Çağla N.K'yi yakaladı.

        ŞÜPHELİ KADIN EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ

        Gözaltına alınan şüphelilerin, "tehdit", "hakaret" ve "kasten yaralama" suçlarından yasal işlem yapılmak üzere Başakşehir Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

        ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

        Başakşehir Polis Merkezi Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şüphelilerden Çağla N.K. emniyetten, Zekiye K. ise sevk edildiği Küçükçekmece Adliyesi'nden serbest bırakıldı.

        BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

        Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada, 3 Ocak'ta B.E. idaresindeki ambulansın şüpheli Zekiye K'nin kardeşinin kullandığı araca arkadan çarptığı belirtilerek, şüpheli Zekiye K'nin araçtan inerek elinde bulunan bıçakla müşteki ambulans şoförünü kolundan yaralaması olayının öğrenilmesi üzerine, şüpheli hakkında "silahla tehdit, silahla basit yaralama ve hakaret" suçlarından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

        Bu kapsamda, şüphelinin 4 Ocak'ta gözaltına alındığı aktarılan açıklamada, hakkında "silahla basit yaralama" suçundan işlem yapılan Zekiye K'nin, nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrolle serbest bırakılmasına karar verildiği bildirildi.

         Kadın sürücü ambulans şoförünü bıçakladı!
        Kadın sürücü ambulans şoförünü bıçakladı! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ