Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Mersin'de "kız kaçırma" kavgası: 3 yaralı!

        Kentte akraba iki aile arasında "kız kaçırma" meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek tabanca, satır, şiş ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada, bacağına kurşun isabet eden Ramazan D. (40) ile kesici alet darbesiyle yaralanan Yılmaz Ö. (48) ve Kerem D, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

        AA'da yer alan habere göre polis, çevrede güvenlik önlemi alarak soruşturma başlattı. Çevredeki bazı araçların da hasar gördüğü kavga, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Kavgada yaralanan 3 kişi, tedavilerinin ardından gözaltına alındı. Olaya karıştığı iddia edilen bir şüpheliyi yakalamak için de çalışma başlatıldı.

        Aile yakınlarından Yasemin S, yaptığı açıklamada, kavganın akraba 2 aile arasında yaşandığını söyledi. Yasemin S, "Sabah kapının önünde oturuyorduk. Ellerinde değnekler, sopalar ve silahlarla gelip evimizi bastılar. Arabalarımızın camlarını kırdılar, eve taş attılar. Kayınbabamı yaraladılar. 'Kızımızı kaçırdın.' diye geldiler. Bizim bir şeyden haberimiz yok." ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ