Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Alev alev yandı... Son dakika: Halk otobüsü küle döndü! Şoför ve oğlu son anda kurtuldu - Güncel haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sultangazi'de özel halk otobüsü alev alev yandı. Şoför ve yanında bulunan 9 yaşındaki oğlu kendilerini dışarı atarak kurtuldu.

        DHA'nın haberine göre yangın, bir alt geçitte meydana geldi. Tamir sonrası deneme sürüşü için 9 yaşındaki oğlu H. Sezici ile birlikte caddeye gelen İsmail Sezici idaresindeki otobüs, alt geçitte bir anda alev alarak yanmaya başladı.

        Fotoğraf: İHA

        "PATLAMA SESİNİ DUYUNDA DIŞARI ATTIK KENDİMİZİ"

        Otobüs şoförü Sezici, aracı durdurarak çocuğu ile birlikte kendisini dışarı attı. Kısa sürede olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        Selçuklu Bulvarı yangından dolayı trafiğe kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yangın söndürüldü.

        Yaşananları anlatan otobüs şoförü İsmail Sezici, "Otobüsün şanzımanı bozulduğu olduğu için tamirciye götürmüştük. Tamirciden aldıktan sonra trafiğe çıkmadan önce deneme sürüşü için buraya geldik. Kısa bir süre sonra otobüste titreme yaşandı. Alt geçide geldiğimizde patlama sesi geldi. Patlama sesini duyunca çocuğumla beraber kendimizi dışarı attık" dedi. Küçük çocuk ise, çok korktuğunu ve babası ile birlikte koşarak dışarı çıktıklarını söyledi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ