Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Her şeyden habersiz kazaya yardım etmek istedi

        Kağıthane'de bir sürücü kursuna ait park halindeki eğitim aracına caddede "U" dönüşü yaptığı sırada, arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada otomobildeki 2 kişi yaralandı. Kazayı görüp yardıma koşan bir kişi, aracı kullanan yaralının eşi olduğunu görünce yanından bir an olsun ayrılmadı.

        Kaza, Eyüpsultan Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre,P. Ç.bir sürücü kursuna ait eğitim aracıyla deneme sürüşü yapmak için park halinden yola çıkıp "U" dönüşü yapmaya çalıştı. Ç.'nin kullandığı araca, arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada otomobili kullananÇ. araç içerisinde sıkışırken, yolcu koltuğunda oturan eğitmen de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        EŞİNİN KAZA YAPTIĞINI TESADÜFEN GÖRDÜ

        Tesadüf eseri o sırada yoldan geçerek kaza yapan araca yardım etmeye çalışan bir kişi, aracı kullanan yaralının eşi olduğunu görünce yanından bir an olsun ayrılmadı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan araçtan çıkartılanP. Ç. ve yolcu koltuğundaki eğitmen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ