İBB Başkanı İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Görüşme yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından İstanbul'a dönen İmamoğlu basın mensuplarının sorularına, "Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" yanıtını verdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu ile Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde basına kapalı yaptığı görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.
Görüşme sonrası tesislerden ayrılırken basın mensuplarına el sallayan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, gazetecilere herhangi bir açıklamada bulunmadı.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in uğurladığı Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu, farklı araçlarla tesislerden ayrıldı.
GÖRÜŞME SONRASI İLK AÇIKLAMA
Görüşmenin ardından bugün saat 14.00'da İstanbul Havalimanı'na gelen Ekrem İmamoğlu basın mensuplarının görüşme ile sorusuna "Görüşeceğiz tabii, Genel Başkanımızla her zaman görüşüyoruz zaten. Güzel olacak her şey" dedi.