Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'un göbeğinde kâbus! Yaralı halde gaspçıyı yakaladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Korkunç olay, 1 Şubat Salı günü sabah saatlerinde meydana geldi. Yabancı uyruklu kişi caddede yürürken iki kişi tarafından telefonu ve bir miktar parası gasbedildi.

        DHA'nın haberine göre, şüphelilerin peşinden koşan Khal Mohammad Azimi, gaspçılar tarafından darbedilerek bıçaklandı.

        AYAĞINA SARILIP BIRAKMADI

        Bıçaklanmasına rağmen saldırganların kaçmasını engellemek isteyen Azimi, gaspçının ayağına sarıldı. Bir süre sonra iki gaspçı olay yerinden kaçtı. Azimi, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

        REKLAM

        Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çarşı ve Mahalle bekçileri olayla ilgili çalışma başlattı. Yaralı, hastaneye kaldırıldıktan sonra olay yerindeki güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı.

        KÂBUS, SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

        Güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin eşkali belirlendi. Azimi'yi gasbeden şüpheli Kadir E., Köyiçi caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı. Kadir E. polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından "Yağma(Gasp)" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gasbedilen Khal Mohammad Azimi ise İl Göç İdaresi yetkilerine teslim edildi.

        Yaşanan dehşet anları ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, iki gaspçının Azimi'yi darbetmesi ve bıçaklaması görülüyor. Azimi, yaralanmasına rağmen gaspçının kaçmasını engellemek için ayağına sarılıyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ