Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da dehşet! Tomografi odasını birbirine kattı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki olay 9 Şubat Çarşamba günü saat 02.00 sıralarında meydana geldi.

        SAĞ BACAĞINDAN VURULDU HASTANEYE GETİRİLDİ

        DHA'da yer alan son dakika haberine göre Sultangazi'de sağ bacağından vurulan T.G., yakınları tarafından tedavi edilmek üzere Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

        ARKADAŞIYLA ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

        T.G. tomografi odasına alındı. Tomografi çekilirken bağırmaya ve çevreye saldırmaya başlayan T.G., tomografi odasını birbirine kattı. Ona yanında hastaneye gelen J.Ö. de destek verdi.

        GÜVENLİK GÖREVLİLERİ MÜDAHALE ETTİ

        Odadaki yaklaşık 30 bin dolar değerindeki bir cihaz hasar gördü. Milyon liralık tomografi cihazının zarar görmemesi için de hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti.

        REKLAM

        CAMLI BÖLÜME KİLİTLEDİLER

        Tomografi bölümünde yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bu sırada sağlık çalışanları korku dolu anlar yaşadı. Sağlık çalışanları kendileri odadaki camlı bölüme kilitledi. Ancak saldırganlar camı vurarak ve iterek devirmeye çalıştı.

        İKİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

        Camın arkasındaki sağlık çalışanı ise saldırganlara direndi. Çerçeve bölümü kırılan cam devrildi ancak sağlık çalışanı iterek yerine yerleştirdi. Olaya müdahale eden hastane güvenliklerinden Ahmet Y. ve Yusuf E. de yaralandı.

        GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDILAR

        Olay yerine gelen polis saldırganlara müdahale etti. T.G. ve J.Ö. gözaltına alındı. İki şüpheli hakkında "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme" ve "Mala Zarar Verme" suçlarından işlem yapıldı. Saldırganların daha sonra savcılık talimatıyla serbest kaldığı öğrenildi.

        SİLAHLI KAVGAYA KARIŞTI

        Öte yandan DHA'daki son dakika haberine göre serbest kalan T.G., bu kez de 2 arkadaşıyla Sultangazi'de silahlı kavgaya karıştı.

        Dün saat 22.00 sıralarında 50. Yıl Mahallesi 2096. Sokak'taki S.D.'nin evine otomobille gelen T.G., S.S. ve E.K. burada da olay çıkardı. Evdekilerin gruba karşılık vermesiyle sokakta ortalık birbirine girdi.

        4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Kavgada silahla ateş edilirken, bıçaklar da kullanıldı. Bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı. Polis ekipleri, S.D., T.G., S.S. ve E.K.'yi gözaltına aldı. Şüpheliler, sağlık kontrolü için yine Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

        9 KİŞİNİN İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

        T.G.'nin arkadaşı olduğunu söyleyen E.K., A.C.A., İ.A., Ü.C.B. ve K.A. isimli kişiler, burada polislere saldırdı. T.G.'nin arkadaşları da gözaltına alındı. Gözaltına alınan 9 kişinin karakolda işlemleri devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ